Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Tuotteen yleiskatsaus: Japanin kielen opiskelijat iloitsevat! "Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi" on nyt saatavilla. Tämä kätevä käsikirja sisältää käännökset alkuperäisen "Minna no Nihongo Shokyu 1" -oppikirjan sisällöstä, mikä helpottaa japanin kielen opiskelua yksin tai jos opettajien ja resurssien saatavuus on rajoitettu. Valittavana on noin kymmenen eri kielivaihtoehtoa, joten tämä kirja voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiisi, kun yrität saavuttaa sujuvan japanin kielen taidon. Hyödynnä opiskeluaikasi mahdollisimman hyvin tämän korvaamattoman referenssityökalun avulla!

¥ 3,400 - ¥ 4,400 - ¥ 4,400

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi"

Yritätkö oppia japania yksin ja tarvitset hieman apua? Tutustu sitten "Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi". Tämä kätevä opas sisältää käännöksiä kaikista ensimmäisen aloittelijan oppikirjan "Minna no Nihongo" oppitunneista. Se on saatavilla kymmenellä eri kielellä, joten voit aloittaa oppimisen missä tahansa oletkin. Lisäksi se sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää kieltä perusteellisemmin tai tarvitsevat vaihtoehtoisia tapoja selittää uusia sanoja.

Tärkeimmät ominaisuudet

Opi japania itse käännösten avulla: Tämä kirja sisältää käännöksiä "Minna no Nihongon" ensimmäisen aloittelijan oppikirjan sisällöstä. Se on saatavilla noin kymmenellä eri kielellä. Siitä on hyötyä opiskelijoille, jotka opettelevat japania yksin tai kun ei ole aikaa etsiä samankaltaisia sanoja tai vertauskuvia uuden sanaston sanan selittämiseksi.

Opettele ulkoa kaikki oppituntien sanasto: Lisäksi "Minna no Nihongo" -menetelmän laatijat suosittelevat, että oppilaat tutustuvat sanastoon ennen jokaista oppituntia, jotta oppiminen sujuisi tehokkaammin.

Avaimet oppikirjassa käsiteltyjen asioiden ymmärtämiseen: As this is a series of Japanese language books for beginner students, you will find explanations before the lessons. You will be taught the general characteristics of the Japanese language, polite formulas that are useful in class, how the characters used in the Japanese language work, etc…

Kaikki lausemallit katetaan: Keskeinen sisältö koostuu sanaston sanojen ja ilmaisujen käännöksistä. Mutta myös "Minna no Nihongo Shokyu 1" -pääoppikirjasta löytyvien lausekuvioiden ja keskustelujen transkriptiot.

Tärkeimmät edut

  • Saat paremman käsityksen kieliopista.
  • Translations of the original “Minna no Nihongo Shokyu 1” textbook.
  • Hanki etumatkaa opintoihin tämän loistavan opiskeluvälineen avulla.
  • Luota siihen, että voit oppia mitä tahansa, jopa ilman muiden apua.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 翻訳・文法解説
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Honyaku Bunpo Kaisetsu
  • Sivut: 181 sivua
  • Mitat: B5
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.