Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseen mallin työkirja

Tuotteen yleiskatsaus: Etsitkö työkirjaa, joka vahvistaa Minna no Nihongo -menetelmän ensimmäisten 25 oppitunnin kielioppia ja sanastoa? Etsi vain "Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseenmallien työkirja". Tämä harjoituskirja on suunniteltu erityisesti japanin kielen aloittelijoille, ja siinä on visuaalisesti houkuttelevia kuvituksia, taulukoita ja kaavioita, jotka auttavat sinua oppimaan tehokkaammin. Lisäksi kielioppilehdissä on yhteenveto jokaisesta oppitunnista, joten voit nopeasti kerrata oppimasi asiat. Jos haluat parantaa japanin kielen taitojasi, tämä työkirja on ehdoton hankinta!

¥ 3,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseen mallin työkirja"

Haluatko päästä alkuun japanin kielen oppimisessa Minna no Nihongo -menetelmällä? Katso vain "Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseen malli -työkirjaa"! Tässä kätevässä harjoituskirjassa vahvistetaan kuuluisan Minna no Nihongo -menetelmän 25 ensimmäisellä oppitunnilla käsitelty kielioppi ja sanasto. Jokainen oppitunti on helppo ymmärtää visuaalisesti, ja siinä on aloittelijoille sopivia kuvia, taulukoita ja kaavioita. Lisäksi kielioppilehdet tiivistävät kunkin oppitunnin sisällön muutamassa minuutissa. Halusitpa sitten vahvistaa jo olemassa olevia taitojasi tai olet vasta aloittamassa, tämä työkirja on täydellinen sinulle!

Tärkeimmät ominaisuudet

Et unohda japanin kielen sanastoa: Tässä työkirjassa vahvistetaan Minna no Nihongon 25 ensimmäisen oppitunnin painotettua kielioppia ja sanastoa.

Visualisoi yleisimmät lausekuviot: Oppitunnit ovat visuaalisesti helposti ymmärrettäviä, ja niissä on japanin kielen aloittelijoille sopivia kuvia, taulukoita ja kaavioita. Lisäksi kielioppilehdet tiivistävät kunkin oppitunnin sisällön muutamassa minuutissa.

Kirja, joka seuraa japanin kielen lukutaitoasi: Ensimmäiset kymmenen oppituntia on kirjoitettu hiragana- ja katakana-kielellä, jotta ne olisivat mahdollisimman helppokäyttöisiä. Vasta 11. oppitunnista alkaen ensimmäiset kanjit on sisällytetty teksteihin. Lisäksi oppituntien rakenne muuttuu joka kerta, jotta ne soveltuvat uusiin aiheisiin.

Erilaisia harjoituksia: Näin ollen sinua odottavat sanaston vakiinnuttamisistunnot, uusien lauserakenteiden esittely, oppitunneilla käytettyjen kieliopillisten kohtien yhteenvedot, selitykset partikkeleista, adverbeistä ja verbeistä... Ja paljon muuta!

Tärkeimmät edut

  • Hanki etumatka japanin kielen oppimiseen.
  • Selkeät ja ytimekkäät kieliopin selitykset.
  • Saat lisää itseluottamusta hallitsemalla yhden vaikeimmista kielistä!

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 書いて覚える文型練習帳
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kaite Oboeru Bunkei Renshucho
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Etsuko Hirai (平井悦子), Sachiko Miwa (三輪さち子)
  • Sivut: 138 sivua, ja 31 sivun täydennykset vastauksia
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseen mallin työkirja

¥ 3,200

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.