Minna no Nihongo Shokyu 1: Pääoppikirja

Tuotteen yleiskatsaus: Tämä kirja on ensimmäinen pääoppikirja japanin alkeiskirjojen Minna no Nihongo -sarjassa. Jos haluat omaksua neljä taitoa: kuuntelemisen, lukemisen, kirjoittamisen ja puhumisen, tämä kirja on täydellinen sinulle! Sen 25 oppituntia on suunniteltu auttamaan aloittelijoita saavuttamaan sujuvan japanin kielen taidon.

¥ 4,300 - ¥ 4,800 - ¥ 4,800

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Shokyu 1: Pääoppikirja"

Japanese can be a complex language to learn, but it’s possible with the right tools and instruction! That’s where the “Minna no Nihongo” series comes in. This particular book is the first main textbook of the series, and it offers a complete and fun learning method for beginners. With 25 lessons designed to help you acquire the four basic skills of listening, reading, writing, and speaking Japanese, this book is your essential guide to learning one of Asia’s most popular languages.

Tärkeimmät ominaisuudet

Aloita tästä: Jos haluat oppia japania, mutta et tiedä, mistä tai miten aloittaa, tämä kirja on täydellinen aloittelijoille. Se tarjoaa helppokäyttöisen oppimismenetelmän ja hauskoja harjoituksia, joiden avulla kielitaitosi paranee hetkessä!

Kattava oppikirja: Tämän kirjan 25 oppituntia on suunniteltu auttamaan aloittelevia opiskelijoita omaksumaan neljä taitoa: kuunteleminen, lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen. Opit yksinkertaisia lauserakenteita ja siirryt sitten vaikeampiin aiheisiin. Tätä varten kurssimateriaalissa ja esimerkkikeskusteluissa käytetään konkreettisia, helppoja tilanteita tai abstraktimpia aiheita.

Latinalaiset tai japanilaiset merkit, valitse sinä! Tästä ensimmäisestä "Minna no Nihongo" -käsikirjasta on saatavilla kaksi versiota: toinen versio, jossa käytetään japanilaisia kirjaimia, ja toinen, joka perustuu pelkästään ääntämyksen siirtämiseen latinalaisin aakkosin. Suosittelemme ensimmäisen version hankkimista, koska seuraavat käsikirjat on kirjoitettu vain japaniksi. Näin ollen sinun on helpompi jatkaa oppimista.

Japanin kielen perusarsenaali: Suosittelemme myös hankkimaan kirjan, joka sisältää tämän oppikirjan 25 oppitunnin käännökset ja kielioppimerkinnät. Tätä toista kirjaa myydään erikseen tai nipuissa tässä kaupassa. Voit selata sivua alaspäin saadaksesi lisätietoja näistä eri vaihtoehdoista.

Tärkeimmät edut

  • Hallitse kielen perusteet hetkessä.
  • Tutustu Japanin kulttuuriin ja sen asukkaisiin.
  • Pystyt kommunikoimaan miljoonien japania äidinkielenään puhuvien ihmisten kanssa!

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 本冊 本冊
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Honsatsu
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: 3A-verkko (スリーエーネットワーク)
  • Sivut: 249 sivua, 55 sivun täydennykset vastauksia ja käsikirjoituksia
  • Mitat: B5
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.