Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanjit

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko aloittaa japanilaisten kanjien oppimisen? Katso vain "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" -oppikirjaa! Tämä aloittelijan opas sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa kanjin kirjoittamisen, lukemisen ja käytön. Oppaassa käsitellään 220 eri merkkiä, joten olet valmis läpäisemään JLPT N5- ja N4-kokeet hetkessä! Lisäksi harjoitusharjoitusten ja kanjin perusmuotoihin ja semanttisiin ominaisuuksiin keskittyvien harjoitusten ansiosta olet hyvässä vauhdissa hallitsemaan tämän japanin kielen keskeisen osan. Aloita kieltenopiskelumatkasi jo tänään "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" -oppikirjalla!

¥ 3,800 - ¥ 4,000 - ¥ 4,000

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji"

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" on loistava kanji-oppikirja aloittelijoille, jotka haluavat läpäistä JLPT N5- tai N4-kokeen. Kirjassa on 220 kanjia ja 351 sanastosanaa, joissa näitä merkkejä käytetään. Opit kirjoittamaan, lukemaan ja käyttämään näitä kanjeja tutkimalla niiden muotoja ja semanttisia ominaisuuksia. Lisäksi tämän kirjan avulla voit harjoitella kirjoittamista 35 peruskanjilla, jotka ovat osia monimutkaisemmista merkeistä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Opi kanjit, joita tarvitaan JLPT N5 -kokeen läpäisemiseen: This kanji book from the “Minna no Nihongo Shokyu 1” series contains 220 kanji and 351 vocabulary words using these characters. With this Japanese beginner’s textbook, you can learn the kanji needed to pass the N5 and N4 JLPT.

Lue ja kirjoita ensimmäiset japanilaiset kanjit: Opit kirjoittamaan, lukemaan ja käyttämään näitä merkkejä tutkimalla niiden muotoja ja semanttisia ominaisuuksia. Harjoittelet kirjoittamista 35 peruskanjilla, jotka ovat osia monimutkaisemmista merkeistä.

Memorize words that use the Kanji you’ve learned: Sen sijaan, että kirjoittaisit ja opettelisit ulkoa kanji-merkkejä, voit samalla oppia sanoja, joissa näitä merkkejä käytetään arkielämässä tutuilla ja hyödyllisillä alueilla.

Tärkeimmät edut

  • You’ll be able to read and write kanji.
  • Ryhdy monipuolisemmaksi japanin kielen oppijaksi.
  • 220 different kanji covered, so you’ll be ready to pass the JLPT N5 and N4 exams in no time!
  • Ole ylpeä saavutuksistasi, kun opettelet tätä vaikeaa kieltä.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 漢字 漢字
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kanji
  • Sivut: 159 sivua, ja 37 sivun täydennykset viitekirjaa
  • Mitat: B5
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.