Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko aloittaa kanjin oppimisen? Sitten tämä on täydellinen kirja sinulle! "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja" esittelee sinulle 218 arkielämässä yleisimmin käytettyä merkkiä. Tämä kirja auttaa sinua harjoittelemaan kanjin peruskanjien kirjoittamista ja lukemista sanaston sanojen ja esimerkkilauseiden avulla. Lisäksi sivut ovat irrotettavia ja rei'itettyjä, joten voit järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla!

¥ 2,600

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja"

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja" esittelee sinulle 218 yleisimmin käytettyä merkkiä jokapäiväisessä elämässä. Tämä kirja auttaa sinua opettelemaan kanjit ulkoa nopeasti ja helposti sanaston sanojen ja niihin liittyvien esimerkkien avulla. Lisäksi sivut ovat irrotettavia ja rei'itettyjä, joten voit järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla. Aloita matkasi kanjimestariksi jo tänään "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirjan" avulla!

Tärkeimmät ominaisuudet

Kanji-alkupisteesi: Harjoittele kanji-taitojasi tässä kirjassa, jossa on 218 yleisintä japanilaista merkkiä. Jokainen sivu on täynnä yksityiskohtaisia selityksiä ja esimerkkejä, joten sinun on helppo tutustua näihin radikaaleihin ja myös siihen, miten niitä käytetään tosielämän tilanteissa!

Opi lisää sanastoa hetkessä: Jotta voit paremmin muistaa nämä merkit, kanjit näytetään yhdessä niitä käyttävien sanojen kanssa. Tämä sisältö kulkee käsi kädessä Minna no Nihongon ensimmäisen oppikirjan oppituntien kanssa.

Harjoittele kaikkien näiden kanjien ulkoa opettelemista: Menen hieman yksityiskohtaisemmin asiaan: kirja koostuu kanji-lehdistä, käytännön luku- ja kirjoitusharjoituksista. Lisäksi jokaisen oppitunnin lopussa on kertaustesti.

Järjestä kanjiesi opiskelujärjestys uudelleen. Tämän kirjan sivut ovat irrotettavia ja rei'itettyjä. Näin voit järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla.

Tärkeimmät edut

  • Opi Japanin yleisimmät kanjit hauskalla ja helpolla tavalla.
  • Ymmärrät, miten kanjeja käytetään jokapäiväisessä elämässä.
  • Pystyt tunnistamaan joitakin kylttien tai oppikirjojen kanjeja, mikä antaa elämällesi entistä enemmän merkitystä.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 漢字練習帳 漢字練習帳
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kanji Renshucho
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Tokion kansainvälinen japanin kielikoulu (東京国際日本語学院)
  • Sivut: 114 sivua, 1 sivun täydennykset vastauksia
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja

¥ 2,600

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.