Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää.

Tuotteen yleiskatsaus: Jos haluat parantaa japanin kielen kuullunymmärtämistaitojasi, etsi "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullunymmärtämistehtävää"! Tämä kätevä käsikirja tarjoaa helposti seurattavan kehyksen japanilaisen dialogin ymmärtämisen kehittämiseen. Tämä kirja perustuu kuuluisan "Minna no Nihongo" -oppikirjan 25 ensimmäiseen oppituntiin ja sopii erinomaisesti japanin kielen opiskeluun luokkahuoneen ulkopuolella. Selkeiden, ytimekkäiden selitysten ja mukaansatempaavien harjoitusten ansiosta "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää" on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan.

¥ 4,300

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää"

Opiskeletko japania, mutta sinulla on ongelmia kuullun ymmärtämisen kanssa? No, ei hätää - "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää" on täällä auttamassa! Tämä kattava käsikirja seuraa Minna no Nihongon 25 ensimmäistä oppituntia. Se tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman kuuntelutehtäviä, jotka perustuvat kyseisillä oppitunneilla opittuun kielioppiin ja sanastoon. Tämän kirjan avulla voit kehittää japanin kielen kuullunymmärtämistaitojasi tehokkaasti ja tuloksekkaasti - jotta voit alkaa ymmärtää äidinkielisiä puhujia helposti!

Tärkeimmät ominaisuudet

Kuullun ymmärtäminen on tehty helpoksi: Tämä kirja on täydellinen tapa aloitteleville opiskelijoille parantaa japanin kielen kuullun ymmärtämisen taitojaan. Harjoitukset perustuvat "Minna no Nihongo" -kirjan oppituntiin 25 asti opittuun kielioppiin ja sanastoon, mikä tarkoittaa, että se auttaa sinua oppimaan puhumaan JA ymmärtämään peruskeskustelukappaleita!

Viestintätaitoja kehitetään tehtäviin perustuvien harjoitusten avulla: Miten voit koskaan oppia japania sujuvasti, jos puhetaitosi eivät ole vahvat? Tämä kirja on tarkoitettu niille, jotka haluavat kuulostaa siltä, että he tietävät, mitä puhuvat paikallisten kanssa keskustellessaan. Se sisältää harjoituksia, jotka perustuvat "Minna no Nihongo" -oppikirjan sisältöön, joten se on helppoa ja hauskaa!

Jokaiselle japanin kielen aloittelijalle: Tätä kirjaa voivat käyttää opiskelijat, jotka opiskelevat japania muulla oppimismenetelmällä kuin "Minna no Nihongolla".

Kaikkien tallenteiden transkriptio: Kaikkien äänitteiden transkriptiot ovat saatavilla englanniksi, kiinaksi, koreaksi ja vietnamiksi. Ne ovat saatavilla myös kustantajan verkkosivuston kautta.

Tärkeimmät edut

  • Paranna kuullun ymmärtämisen taitojasi hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.
  • Hanki itseluottamusta, kun aloitat keskustelut alkuasukkaiden kanssa!
  • Pystyt ymmärtämään yhtä maailman puhutuimmista kielistä'!

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 聴解タスク25 聴解タスク25
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Chokai Tasuku 25
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Akiko Makino (牧野昭子), Yone Tanaka (田中よね), Itsuko Kitagawa (北川逸子)
  • Sivut: 51 sivua, ja 61 sivun täydennykset vastauksia ja käsikirjoituksia
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää.

¥ 4,300

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.