Ale!

Minna no Nihongo: Nihong Nihong: Täydellinen sarja

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko oppia japania? Tämä täydellinen sarja Minna no Nihongo -kirjoja on juuri sitä, mitä tarvitset! Oppikirjat, työkirjat, kielioppi- ja kanjioppaat, audio-CD-levyt ja DVD-levyt - tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset aloittaaksesi japanin kielen oppimisen. Sarjaan sisältyvät Miller-san-romaanit ovat myös loistava tapa harjoitella luetun ymmärtämisen taitoja. Miksi siis odottaa? Hanki tämä paketti jo tänään ja aloita japanin kielen opiskelu!

¥ 123,600

Bundle content:

Minna no Nihongo Shokyu 1: Pääoppikirja

Tämä kirja on ensimmäinen pääoppikirja japanin alkeiskirjojen Minna no Nihongo -sarjassa. Jos haluat omaksua neljä taitoa: kuuntelemisen, lukemisen, kirjoittamisen ja puhumisen, tämä kirja on täydellinen sinulle! Sen 25 oppituntia on suunniteltu auttamaan aloittelijoita saavuttamaan sujuvan japanin kielen taidon.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Työkirja

Jos haluat parantaa japanin kielen taitojasi, älä etsi muuta kuin "Minna no Nihongo Shokyu 1: Työkirja"! Tämä kattava työkirja auttaa sinua ymmärtämään ja käyttämään paremmin Minna no Nihongon 25 ensimmäisellä oppitunnilla käsiteltyä materiaalia. Työkirja sisältää runsaasti käytännön harjoituksia ja testejä, joten se on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat aloittaa japanin kielen opiskelun Minna no Nihongo -sarjan avulla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Japanin kielen opiskelijat iloitsevat! "Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi" on nyt saatavilla. Tämä kätevä käsikirja sisältää käännökset alkuperäisen "Minna no Nihongo Shokyu 1" -oppikirjan sisällöstä, mikä helpottaa japanin kielen opiskelua yksin tai jos opettajien ja resurssien saatavuus on rajoitettu. Valittavana on noin kymmenen eri kielivaihtoehtoa, joten tämä kirja voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiisi, kun yrität saavuttaa sujuvan japanin kielen taidon. Hyödynnä opiskeluaikasi mahdollisimman hyvin tämän korvaamattoman referenssityökalun avulla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseen mallin työkirja

Etsitkö työkirjaa, joka vahvistaa Minna no Nihongo -menetelmän ensimmäisten 25 oppitunnin kielioppia ja sanastoa? Etsi vain "Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseenmallien työkirja". Tämä harjoituskirja on suunniteltu erityisesti japanin kielen aloittelijoille, ja siinä on visuaalisesti houkuttelevia kuvituksia, taulukoita ja kaavioita, jotka auttavat sinua oppimaan tehokkaammin. Lisäksi kielioppilehdissä on yhteenveto jokaisesta oppitunnista, joten voit nopeasti kerrata oppimasi asiat. Jos haluat parantaa japanin kielen taitojasi, tämä työkirja on ehdoton hankinta!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanjit

Haluatko aloittaa japanilaisten kanjien oppimisen? Katso vain "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" -oppikirjaa! Tämä aloittelijan opas sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa kanjin kirjoittamisen, lukemisen ja käytön. Oppaassa käsitellään 220 eri merkkiä, joten olet valmis läpäisemään JLPT N5- ja N4-kokeet hetkessä! Lisäksi harjoitusharjoitusten ja kanjin perusmuotoihin ja semanttisiin ominaisuuksiin keskittyvien harjoitusten ansiosta olet hyvässä vauhdissa hallitsemaan tämän japanin kielen keskeisen osan. Aloita kieltenopiskelumatkasi jo tänään "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" -oppikirjalla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja

Haluatko aloittaa kanjin oppimisen? Sitten tämä on täydellinen kirja sinulle! "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja" esittelee sinulle 218 arkielämässä yleisimmin käytettyä merkkiä. Tämä kirja auttaa sinua harjoittelemaan kanjin peruskanjien kirjoittamista ja lukemista sanaston sanojen ja esimerkkilauseiden avulla. Lisäksi sivut ovat irrotettavia ja rei'itettyjä, joten voit järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Helppokirjoitettava essee

Haluatko aloittaa japanin kielen kirjoittamisen, mutta tunnet itsesi ylivoimaiseksi? "Minna no Nihongo Shokyu 1: Helppo kirjoittaa essee" on täällä auttamassa! Tämä kirja tarjoaa yksinkertaisen, vaiheittaisen oppaan, joka auttaa aloittelijoita kirjoittamaan ensimmäiset yhtenäiset japaninkieliset tekstinsä. Opit luomaan rakenteita yksinkertaisille lauseille ja kehität taitojasi vuokaavioiden avulla, jotka havainnollistavat oikean tavan rakentaa lauseita. Tämän oppaan avulla pääset hetkessä kirjoittamaan hyvin kirjoitettuja esseitä!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 aihealuetta aloittelijoille luettavaksi

Japani on monimutkainen kieli, joka voi olla aloittelijoille pelottava. Voit kuitenkin aloittaa japanin kielen lukemisen jo tänään oikeilla välineillä ja opetuksella! "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 aihepiiriä lukemiseen aloittelijoille" tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat materiaalit japaninkielisten tekstien lukemisen aloittamiseen. Tässä kirjassa on 25 lukemista eri aiheista, joten saat monipuolisen johdatuksen kieleen. Lukukappaleiden lisäksi kirjassa on myös harjoituksia, joiden avulla voit testata ymmärtämystäsi.

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää.

Jos haluat parantaa japanin kielen kuullunymmärtämistaitojasi, etsi "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullunymmärtämistehtävää"! Tämä kätevä käsikirja tarjoaa helposti seurattavan kehyksen japanilaisen dialogin ymmärtämisen kehittämiseen. Tämä kirja perustuu kuuluisan "Minna no Nihongo" -oppikirjan 25 ensimmäiseen oppituntiin ja sopii erinomaisesti japanin kielen opiskeluun luokkahuoneen ulkopuolella. Selkeiden, ytimekkäiden selitysten ja mukaansatempaavien harjoitusten ansiosta "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää" on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Harjoituskuvakokoelma

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Harjoituskuvakokoelma" on erinomainen apuväline opettajien käyttöön oppilaiden kanssa! Jokainen sivu voidaan irrottaa kirjasta ja käyttää käsikirjana, jolloin opettajien on helppo keskittyä tiettyihin rakenteisiin ja harjoituksiin. Kuvitukset ovat myös hauskoja oppilaille japanin kieliopillisten rakenteiden oppimisessa ja kertaamisessa!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD-sarja

"Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD:tä Set" sisältää äänitallenteita Minna no Nihongo Shokyun ensimmäisen käsikirjan sanastosta, lauseista ja harjoituksista.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Keskustelu DVD:llä

Minna no Nihongo Shokyu 1: Conversation DVD:n avulla opit japanin kielen perusteet ja näet, miten näitä käsitteitä sovelletaan käytännössä todellisissa keskusteluissa. Tämä DVD on täydellinen niille, jotka haluavat viedä oppimiskokemuksensa askeleen pidemmälle tai jotka haluavat vain kerrata perusasiat ennen kuin siirtyvät haastavampaan materiaaliin. DVD sisältää yli kaksi tuntia sisältöä, ja se auttaa sinua varmasti puhumaan japania helposti kaikissa tilanteissa!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Picture Resource CD-ROM-kirja

Haluatko antaa japanin tunneillesi vauhtia? Tutustu "Minna no Nihongo Shokyu 1: Picture Resource CD-ROM-kirjaan"! Tämä kätevä resurssi on täynnä 470 verbiä, 48 adjektiivia, 88 substantiivia ja 28 ilmaisua kuvitettuna PDF-muodossa. Suurikokoisena tulostettavat kuvat sopivat erinomaisesti luokkahuonekäyttöön. Miksi siis odottaa? Hanki kappale jo tänään ja näe, miten paljon se muuttaa tilannetta!

Miller-san Vol. 1 - Minna no Nihongo Shokyun romaani

Japani on monimutkainen ja haastava kieli oppia, mutta tämän kirjan avulla se helpottuu! Tämä romaani perustuu "Minna no Nihongo" -kirjan keskusteluihin, ja se on tarkoitettu aloitteleville opiskelijoille. Se auttaa sinua ymmärtämään kielen perusteita paremmin ja tekee japanin kielen oppimisesta helppoa!

Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-sarja

Japanin kielen oppimisesta tuli juuri helpompaa ja hauskempaa uuden viiden CD:n setin "Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD:tä" myötä! Tämä äänipohjainen oppimisväline sisältää kaiken sanaston tämän suositun kurssin toisesta oppikirjasta sekä kuullun ymmärtämisharjoituksia harjoittelun tueksi.

Miller-san Vol. 2 - Minna no Nihongo Shokyun romaani

"Miller-san Vol. 2 - Minna no Nihongo Shokyun romaani" on työkalu, joka on suunniteltu auttamaan kaiken tasoisia japaninoppijoita seuraamaan "Minna no Nihongo" -oppituntien keskusteluja helpommin. Kirja on kirjoitettu japanin kielellä alkeista keskitasolle. Se seuraa yhden tämän kuuluisan japaninkielisen kirjasarjan kuullunymmärtämistehtävissä toistuvan hahmon elämää.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Pääoppikirja

Jatka japanin kielen oppimismatkaasi "Minna no Nihongo Shokyu 2: Main Textbook" -oppikirjan avulla! Tämä tärkeä oppikirja opastaa sinua alkeis- ja keskitason kurssin 26-50 oppitunnin läpi ja opettaa sinulle matkan varrella keskeisiä lauserakenteita. Halusitpa sitten jatkaa japanin kieliopin vankan perustan luomista tai viedä taitosi seuraavalle tasolle, tämä on täydellinen apuväline sinulle.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Minna no Nihongo Shokyu 2: Käännökset ja kielioppimerkinnät on täydellinen kumppani, jonka avulla saat kaiken irti Minna no Nihongo Shokyu 2 -oppikirjasta. Kirjassa on käännöksiä kaikkien oppituntien sisällöstä ja aiemmin julkaisemattomia tietoja, ja se on saatavana yli kymmenellä eri kielellä, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Työkirja

Etsitkö työkirjaa, jonka avulla voit harjoitella ja vahvistaa Minna no Nihongo Shokyu 2:ssa oppimiasi taitoja? Älä etsi kauempaa! Tämä työkirja sisältää runsaasti oppikirjan jokaiseen oppituntiin sopivia harjoituksia, joiden avulla voit harjoitella ja hallita materiaalia. Lisäksi mukana on ajoittaisia testejä, joilla varmistetaan, ettet ole unohtanut oppimaasi!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji-harjoituskirja

Jos haluat parantaa japanin kielen kirjoitustaitojasi, etsi "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji-harjoituskirja"! Tämä hyödyllinen kirja sisältää harjoituslehtiset kaikille 312 kanjille, jotka löytyvät Minna no Nihongo Shokyu 2 -oppikirjan oppitunneilta. Tämän oppaan avulla opit kirjoittamaan jokaisen merkin oikeassa järjestyksessä ja oikeilla lyönneillä. Jos siis haluat parantaa kanji-taitojasi, "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji-harjoituskirja" on loistava apuväline arsenaaliisi!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Lauseen mallin työkirja

Tämä työkirja on suunniteltu auttamaan sinua harjoittelemaan ja syventämään Minna no Nihongo Shokyu 2:ssa oppimaasi kielioppia ja sanastoa. Kirjassa on runsaasti kuvia, taulukoita ja kaavioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja kielioppilehtiä, joissa luetellaan kunkin oppitunnin sisältö, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat varmistaa, että he ymmärtävät japanin kieliopin perusteet hyvin.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanjit

Jos haluat parantaa kanji-taitojasi, etsi Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji -kirjaa. Tämä kirja sisältää tietoa yli 316 kanjista, ja se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat oppia lisää japanin kielessä käytettävistä kirjaimista. Lisäksi tämän kirjan avulla pystyt yhdistämään uudet kanjit sellaisiin yhteyksiin, joita ymmärrät japanin kielen keskitasoa edeltävällä tasolla.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullunymmärtämistehtävää

"Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullunymmärtämistehtävää" on oppikirja, joka seuraa "Minna no Nihongo Shokyu 2" -kirjan oppitunteja ja sisältää kuullunymmärtämistehtäviä. Tämä kirja on oppikirja, joka sisältää "Minna no Nihongo Shokyu 2" -kirjan oppitunteihin liittyviä kuullun ymmärtämistehtäviä. Tämän kirjan harjoitukset on jäsennelty tehtävien ympärille, kuten tietyn tiedon löytäminen keskustelusta tai haastattelusta. Tämän ansiosta japanin kieltä suhteellisen aloittelevat oppilaat voivat kehittää kuullunymmärtämistaitojaan.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihealuetta aloittelijoille luettavaksi

Japani voi olla vaikea kieli oppia, mutta "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihepiiriä aloittelijoille" -kirjan avulla se voi olla helppoa ja hauskaa! Tämä oppikirja on suunniteltu auttamaan sinua lukemaan ensimmäisiä japaninkielisiä tekstejäsi, ja se sisältää erilaisia arkielämään liittyviä aiheita. Mukana olevat kysymykset varmistavat, että ymmärrät sisällön. Tämän kirjan avulla sinulla on kaikki, mitä tarvitset aloittaaksesi matkasi kohti sujuvaa japanin puhumista!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Picture Resource CD-ROM-kirja

Tämä CD-ROM on kätevä apuväline japanin kielen opettajille! Se sisältää lähes 700 kuvitusta PDF-muodossa, jotka perustuvat Minna no Nihongo Shokyu 2:n oppitunteihin. Kuvat ovat tulostettavissa suurille arkeille luokkahuoneessa näytettäväksi. Tämän CD-ROM-levyn avulla sinulla on kaikki, mitä tarvitset auttaaksesi oppilaitasi oppimaan japanilaista kulttuuria ja kieltä Minna no Nihongo -menetelmällä!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Keskustelu DVD:llä

Esittelyssä Minna no Nihongo Shokyu 2: Conversation DVD! Tämä DVD sisältää kaikki Minna no Nihongo Shokyu 2 -käsikirjan oppitunneilla käytävät keskustelut. Sen lisäksi, että oppilaat ymmärtävät paremmin oppikirjassa käsiteltyjä tilanteita, DVD:llä olevat skenaariot tuovat japanin kielen oppimiseen leikkimielisen näkökulman. Näitä videoita voidaan käyttää esittelemään oppituntien lauserakenteita, sanastoa ja kielioppikohtia. Ne on tekstitetty japaniksi furiganalla, jotta voit seurata tarkasti mukana. Tämä DVD on täydellinen sinulle, olitpa sitten vasta-alkaja tai japanin kielen harjoittelua harjoitteleva!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Harjoituskuvakokoelma

"Minna no Nihongo Shokyu 2: Picture Resource CD-ROM Book" -kirjan avulla voit tarjota oppilaillesi arvokkaan oppimiskokemuksen. Tässä oppimateriaalissa on erilaisia kuvituksia, jotka on suunniteltu auttamaan oppilaita oppimaan kielioppia ja lauserakennetta.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja

Haluatko jatkaa japanin kielen opintojasi? Sitten etsi "Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja"! Tämä keskitason oppikirja sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet Minna no Nihongo Shokyu -sarjan 50 oppituntia ja haluavat jatkaa oppimista. Tämä kirja auttaa sinua parantamaan japanin kielen taitojasi ja pääsemään seuraavalle tasolle erilaisten harjoitusten ja tehtävien avulla!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Japanin kielen oppijat, tämä on käännös- ja kielioppi, jota olet odottanut! "Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös- ja kielioppimerkinnät" tarjoaa käännökset sanastosta ja selitykset kurssimateriaaleista, joita käytetään "Minna no Nihongo Chukyu 1" -kirjan oppitunneilla. Minna no Nihongo Chukyu 1 on yksi suosituimmista japanin keskitason oppikirjoista. Tämän lisäoppaan avulla voit helposti seurata oppikirjan pääoppitunteja ja ymmärtää paremmin japanin kieliopin kohtia. Saatavana kahdeksalla kielellä, valitse itsellesi sopivin!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Työkirja

"Minna no Nihongo Chukyu 1: Työkirja" on täydellinen tapa harjoitella ja kerrata "Minna no Nihongo Chukyu 1" -oppikirjassa käsiteltyjä kielioppiasioita. Työkirja sisältää neljä sivua harjoituksia jokaista oppituntia varten sekä kertaustestejä ja lopputestin. Tämän työkirjan avulla voit parantaa lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen ja kuuntelemisen taitojasi ylemmän keskitason tasolla.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Sanastokirjan muistaminen

Haluatko viedä japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle? Silloin tarvitset "Minna no Nihongo Chukyu 1: Sanastokirja muistiin"! Tämä keskitason oppikirja keskittyy auttamaan sinua muistamaan japanin sanastoa. Tämä kirja sisältää 12 oppituntia ja runsaasti harjoituksia, ja se auttaa sinua varmistamaan, että ymmärrät hyvin pääoppikirjassa "Minna no Nihongo Chukyu 1" opitut sanat. Joten, mitä sinä odotat? Hanki "Minna no Nihongo Chukyu 1: Sanastokirja muistiin" jo tänään ja aloita kielitavoitteidesi saavuttaminen!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja

"Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja" on täydellinen valinta kaikille opiskelijoille, jotka etsivät keskitason japanin oppikirjaa! Se auttaa sinua syventämään keskustelu-, kuuntelu-, luku- ja kirjoitustaitojasi. Tämä suosittu oppikirja on jaettu kahteentoista lukuun, ja se sopii erinomaisesti ylemmän keskitason opiskelijoille. Tämän tekstin avulla voit oppia monenlaisista aiheista samalla kun vahvistat kielitaitoasi. Osta nyt ja aloita japanin kielen parantaminen jo tänään!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Tämä kätevä käsikirja sopii täydellisesti kaikille, jotka opiskelevat "Minna no Nihongo Chukyu 2"! Se sisältää sanaston käännökset ja oppitunneilla käytettävän kurssimateriaalin selitykset, kaikki kahdeksalla eri kielellä.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Työkirja

"Minna no Nihongo Chukyu 2: Työkirja" on täydellinen niille, jotka haluavat harjoitella ja parantaa japanin kielen taitojaan. Tämä työkirja sisältää pääoppikirjan oppitunteihin perustuvia harjoituksia, jotka auttavat oppilaita oppimaan nopeammin ja paremmin. Runsaasti harjoitusmateriaalia sisältävä työkirja on välttämätön kaikille, jotka opiskelevat "Minna no Nihongo Chukyu 2" -oppikirjaa.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirjan muistaminen

Japanin kielen oppiminen on nyt helpompaa "Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirja" -kirjan avulla! Tämän keskitason sanaston ulkoaopettelukirjan avulla sinulla on kaikki tarvittavat välineet taitojesi vahvistamiseen. Kirjan 12 luvussa käydään läpi erilaisia harjoituksia, jotka kattavat kaiken määritelmistä käyttöön. Lisäksi pienellä harjoittelulla pystyt muistamaan vaikeimmatkin sanat hetkessä!

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Minna no Nihongo: Nihong Nihongo: Full Set"

Etsitkö syvällistä ja kattavaa japanin kielen oppimiskokemusta? Minna no Nihongo -sarjaa pidemmälle ei kannata mennä!

Tämä kattava sarja sisältää kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi matkasi kielen hallintaan, mukaan lukien oppikirjat, työkirjat, käännös- ja kielioppimerkinnät, lausekuviointityökirjat, kanji- ja kanji-harjoituskirjat, helposti kirjoitettavat esseet, 25 aihepiiriä aloittelijoille, 25 kuullunymmärtämistehtävää, harjoittelukuvakokoelmat, 5 CD-levysarjaa tasoja 1 ja 2 varten, keskustelu-DVD:n, kuva-ainekirjan CD-ROM-kirjan ja Miller-san-romaanit.

Tämä paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset japanin kielen vankan perustan luomiseen, aloitatpa sitten alusta tai kertaat taitojasi. Sukella siis mukaan ja aloita matkasi jo tänään Minna no Nihongon avulla!

Tärkeimmät edut

  • Opi japanin kieliopin ja sanaston perusteet.
  • Pystyt kommunikoimaan peruskeskusteluissa.
  • Uppoudu japanilaiseen kulttuuriin.
  • Matkusta Japaniin ja pysty keskustelemaan paikallisten kanssa.

Lisätietoja

  • Sivut: 3977 sivua, ja 804 sivun täydennykset jaettu 35 kirjaan
  • Mukana olevat kirjat SKU: 9784883196036000, 9784883196067, 9784883196043000, 9784883196074, 9784883196838000, 9784883196029, 9784883196906, 9784883196890, 9784883197576, 9784883196081, 9784883196869, 9784883197293000, 9784883196128, 9784883197552, 9784883197071, 9784883198030, 9784883196463, 9784883196647000, 9784883196630, 9784883196937, 9784883196708, 9784883197446000, 9784883197712, 9784883197125, 9784883196678, 9784883197316000, 9784883196685, 9784883194681, 9784883194926000, 9784883195947, 9784883197095, 9784883195909, 9784883196142000, 9784883197378, 9784883197385

Minna no Nihongo Shokyu 1: Pääoppikirja

Tämä kirja on ensimmäinen pääoppikirja japanin alkeiskirjojen Minna no Nihongo -sarjassa. Jos haluat omaksua neljä taitoa: kuuntelemisen, lukemisen, kirjoittamisen ja puhumisen, tämä kirja on täydellinen sinulle! Sen 25 oppituntia on suunniteltu auttamaan aloittelijoita saavuttamaan sujuvan japanin kielen taidon.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Työkirja

Jos haluat parantaa japanin kielen taitojasi, älä etsi muuta kuin "Minna no Nihongo Shokyu 1: Työkirja"! Tämä kattava työkirja auttaa sinua ymmärtämään ja käyttämään paremmin Minna no Nihongon 25 ensimmäisellä oppitunnilla käsiteltyä materiaalia. Työkirja sisältää runsaasti käytännön harjoituksia ja testejä, joten se on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat aloittaa japanin kielen opiskelun Minna no Nihongo -sarjan avulla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Japanin kielen opiskelijat iloitsevat! "Minna no Nihongo Shokyu 1: Käännös ja kielioppi" on nyt saatavilla. Tämä kätevä käsikirja sisältää käännökset alkuperäisen "Minna no Nihongo Shokyu 1" -oppikirjan sisällöstä, mikä helpottaa japanin kielen opiskelua yksin tai jos opettajien ja resurssien saatavuus on rajoitettu. Valittavana on noin kymmenen eri kielivaihtoehtoa, joten tämä kirja voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiisi, kun yrität saavuttaa sujuvan japanin kielen taidon. Hyödynnä opiskeluaikasi mahdollisimman hyvin tämän korvaamattoman referenssityökalun avulla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseen mallin työkirja

Etsitkö työkirjaa, joka vahvistaa Minna no Nihongo -menetelmän ensimmäisten 25 oppitunnin kielioppia ja sanastoa? Etsi vain "Minna no Nihongo Shokyu 1: Lauseenmallien työkirja". Tämä harjoituskirja on suunniteltu erityisesti japanin kielen aloittelijoille, ja siinä on visuaalisesti houkuttelevia kuvituksia, taulukoita ja kaavioita, jotka auttavat sinua oppimaan tehokkaammin. Lisäksi kielioppilehdissä on yhteenveto jokaisesta oppitunnista, joten voit nopeasti kerrata oppimasi asiat. Jos haluat parantaa japanin kielen taitojasi, tämä työkirja on ehdoton hankinta!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanjit

Haluatko aloittaa japanilaisten kanjien oppimisen? Katso vain "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" -oppikirjaa! Tämä aloittelijan opas sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa kanjin kirjoittamisen, lukemisen ja käytön. Oppaassa käsitellään 220 eri merkkiä, joten olet valmis läpäisemään JLPT N5- ja N4-kokeet hetkessä! Lisäksi harjoitusharjoitusten ja kanjin perusmuotoihin ja semanttisiin ominaisuuksiin keskittyvien harjoitusten ansiosta olet hyvässä vauhdissa hallitsemaan tämän japanin kielen keskeisen osan. Aloita kieltenopiskelumatkasi jo tänään "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" -oppikirjalla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja

Haluatko aloittaa kanjin oppimisen? Sitten tämä on täydellinen kirja sinulle! "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji-harjoituskirja" esittelee sinulle 218 arkielämässä yleisimmin käytettyä merkkiä. Tämä kirja auttaa sinua harjoittelemaan kanjin peruskanjien kirjoittamista ja lukemista sanaston sanojen ja esimerkkilauseiden avulla. Lisäksi sivut ovat irrotettavia ja rei'itettyjä, joten voit järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Helppokirjoitettava essee

Haluatko aloittaa japanin kielen kirjoittamisen, mutta tunnet itsesi ylivoimaiseksi? "Minna no Nihongo Shokyu 1: Helppo kirjoittaa essee" on täällä auttamassa! Tämä kirja tarjoaa yksinkertaisen, vaiheittaisen oppaan, joka auttaa aloittelijoita kirjoittamaan ensimmäiset yhtenäiset japaninkieliset tekstinsä. Opit luomaan rakenteita yksinkertaisille lauseille ja kehität taitojasi vuokaavioiden avulla, jotka havainnollistavat oikean tavan rakentaa lauseita. Tämän oppaan avulla pääset hetkessä kirjoittamaan hyvin kirjoitettuja esseitä!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 aihealuetta aloittelijoille luettavaksi

Japani on monimutkainen kieli, joka voi olla aloittelijoille pelottava. Voit kuitenkin aloittaa japanin kielen lukemisen jo tänään oikeilla välineillä ja opetuksella! "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 aihepiiriä lukemiseen aloittelijoille" tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat materiaalit japaninkielisten tekstien lukemisen aloittamiseen. Tässä kirjassa on 25 lukemista eri aiheista, joten saat monipuolisen johdatuksen kieleen. Lukukappaleiden lisäksi kirjassa on myös harjoituksia, joiden avulla voit testata ymmärtämystäsi.

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää.

Jos haluat parantaa japanin kielen kuullunymmärtämistaitojasi, etsi "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullunymmärtämistehtävää"! Tämä kätevä käsikirja tarjoaa helposti seurattavan kehyksen japanilaisen dialogin ymmärtämisen kehittämiseen. Tämä kirja perustuu kuuluisan "Minna no Nihongo" -oppikirjan 25 ensimmäiseen oppituntiin ja sopii erinomaisesti japanin kielen opiskeluun luokkahuoneen ulkopuolella. Selkeiden, ytimekkäiden selitysten ja mukaansatempaavien harjoitusten ansiosta "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 kuullun ymmärtämistehtävää" on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Harjoituskuvakokoelma

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Harjoituskuvakokoelma" on erinomainen apuväline opettajien käyttöön oppilaiden kanssa! Jokainen sivu voidaan irrottaa kirjasta ja käyttää käsikirjana, jolloin opettajien on helppo keskittyä tiettyihin rakenteisiin ja harjoituksiin. Kuvitukset ovat myös hauskoja oppilaille japanin kieliopillisten rakenteiden oppimisessa ja kertaamisessa!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD-sarja

"Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD:tä Set" sisältää äänitallenteita Minna no Nihongo Shokyun ensimmäisen käsikirjan sanastosta, lauseista ja harjoituksista.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Keskustelu DVD:llä

Minna no Nihongo Shokyu 1: Conversation DVD:n avulla opit japanin kielen perusteet ja näet, miten näitä käsitteitä sovelletaan käytännössä todellisissa keskusteluissa. Tämä DVD on täydellinen niille, jotka haluavat viedä oppimiskokemuksensa askeleen pidemmälle tai jotka haluavat vain kerrata perusasiat ennen kuin siirtyvät haastavampaan materiaaliin. DVD sisältää yli kaksi tuntia sisältöä, ja se auttaa sinua varmasti puhumaan japania helposti kaikissa tilanteissa!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Picture Resource CD-ROM-kirja

Haluatko antaa japanin tunneillesi vauhtia? Tutustu "Minna no Nihongo Shokyu 1: Picture Resource CD-ROM-kirjaan"! Tämä kätevä resurssi on täynnä 470 verbiä, 48 adjektiivia, 88 substantiivia ja 28 ilmaisua kuvitettuna PDF-muodossa. Suurikokoisena tulostettavat kuvat sopivat erinomaisesti luokkahuonekäyttöön. Miksi siis odottaa? Hanki kappale jo tänään ja näe, miten paljon se muuttaa tilannetta!

Miller-san Vol. 1 - Minna no Nihongo Shokyun romaani

Japani on monimutkainen ja haastava kieli oppia, mutta tämän kirjan avulla se helpottuu! Tämä romaani perustuu "Minna no Nihongo" -kirjan keskusteluihin, ja se on tarkoitettu aloitteleville opiskelijoille. Se auttaa sinua ymmärtämään kielen perusteita paremmin ja tekee japanin kielen oppimisesta helppoa!

Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-sarja

Japanin kielen oppimisesta tuli juuri helpompaa ja hauskempaa uuden viiden CD:n setin "Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD:tä" myötä! Tämä äänipohjainen oppimisväline sisältää kaiken sanaston tämän suositun kurssin toisesta oppikirjasta sekä kuullun ymmärtämisharjoituksia harjoittelun tueksi.

Miller-san Vol. 2 - Minna no Nihongo Shokyun romaani

"Miller-san Vol. 2 - Minna no Nihongo Shokyun romaani" on työkalu, joka on suunniteltu auttamaan kaiken tasoisia japaninoppijoita seuraamaan "Minna no Nihongo" -oppituntien keskusteluja helpommin. Kirja on kirjoitettu japanin kielellä alkeista keskitasolle. Se seuraa yhden tämän kuuluisan japaninkielisen kirjasarjan kuullunymmärtämistehtävissä toistuvan hahmon elämää.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Pääoppikirja

Jatka japanin kielen oppimismatkaasi "Minna no Nihongo Shokyu 2: Main Textbook" -oppikirjan avulla! Tämä tärkeä oppikirja opastaa sinua alkeis- ja keskitason kurssin 26-50 oppitunnin läpi ja opettaa sinulle matkan varrella keskeisiä lauserakenteita. Halusitpa sitten jatkaa japanin kieliopin vankan perustan luomista tai viedä taitosi seuraavalle tasolle, tämä on täydellinen apuväline sinulle.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Minna no Nihongo Shokyu 2: Käännökset ja kielioppimerkinnät on täydellinen kumppani, jonka avulla saat kaiken irti Minna no Nihongo Shokyu 2 -oppikirjasta. Kirjassa on käännöksiä kaikkien oppituntien sisällöstä ja aiemmin julkaisemattomia tietoja, ja se on saatavana yli kymmenellä eri kielellä, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Työkirja

Etsitkö työkirjaa, jonka avulla voit harjoitella ja vahvistaa Minna no Nihongo Shokyu 2:ssa oppimiasi taitoja? Älä etsi kauempaa! Tämä työkirja sisältää runsaasti oppikirjan jokaiseen oppituntiin sopivia harjoituksia, joiden avulla voit harjoitella ja hallita materiaalia. Lisäksi mukana on ajoittaisia testejä, joilla varmistetaan, ettet ole unohtanut oppimaasi!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji-harjoituskirja

Jos haluat parantaa japanin kielen kirjoitustaitojasi, etsi "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji-harjoituskirja"! Tämä hyödyllinen kirja sisältää harjoituslehtiset kaikille 312 kanjille, jotka löytyvät Minna no Nihongo Shokyu 2 -oppikirjan oppitunneilta. Tämän oppaan avulla opit kirjoittamaan jokaisen merkin oikeassa järjestyksessä ja oikeilla lyönneillä. Jos siis haluat parantaa kanji-taitojasi, "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji-harjoituskirja" on loistava apuväline arsenaaliisi!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Lauseen mallin työkirja

Tämä työkirja on suunniteltu auttamaan sinua harjoittelemaan ja syventämään Minna no Nihongo Shokyu 2:ssa oppimaasi kielioppia ja sanastoa. Kirjassa on runsaasti kuvia, taulukoita ja kaavioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja kielioppilehtiä, joissa luetellaan kunkin oppitunnin sisältö, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat varmistaa, että he ymmärtävät japanin kieliopin perusteet hyvin.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanjit

Jos haluat parantaa kanji-taitojasi, etsi Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji -kirjaa. Tämä kirja sisältää tietoa yli 316 kanjista, ja se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat oppia lisää japanin kielessä käytettävistä kirjaimista. Lisäksi tämän kirjan avulla pystyt yhdistämään uudet kanjit sellaisiin yhteyksiin, joita ymmärrät japanin kielen keskitasoa edeltävällä tasolla.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullunymmärtämistehtävää

"Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullunymmärtämistehtävää" on oppikirja, joka seuraa "Minna no Nihongo Shokyu 2" -kirjan oppitunteja ja sisältää kuullunymmärtämistehtäviä. Tämä kirja on oppikirja, joka sisältää "Minna no Nihongo Shokyu 2" -kirjan oppitunteihin liittyviä kuullun ymmärtämistehtäviä. Tämän kirjan harjoitukset on jäsennelty tehtävien ympärille, kuten tietyn tiedon löytäminen keskustelusta tai haastattelusta. Tämän ansiosta japanin kieltä suhteellisen aloittelevat oppilaat voivat kehittää kuullunymmärtämistaitojaan.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihealuetta aloittelijoille luettavaksi

Japani voi olla vaikea kieli oppia, mutta "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihepiiriä aloittelijoille" -kirjan avulla se voi olla helppoa ja hauskaa! Tämä oppikirja on suunniteltu auttamaan sinua lukemaan ensimmäisiä japaninkielisiä tekstejäsi, ja se sisältää erilaisia arkielämään liittyviä aiheita. Mukana olevat kysymykset varmistavat, että ymmärrät sisällön. Tämän kirjan avulla sinulla on kaikki, mitä tarvitset aloittaaksesi matkasi kohti sujuvaa japanin puhumista!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Picture Resource CD-ROM-kirja

Tämä CD-ROM on kätevä apuväline japanin kielen opettajille! Se sisältää lähes 700 kuvitusta PDF-muodossa, jotka perustuvat Minna no Nihongo Shokyu 2:n oppitunteihin. Kuvat ovat tulostettavissa suurille arkeille luokkahuoneessa näytettäväksi. Tämän CD-ROM-levyn avulla sinulla on kaikki, mitä tarvitset auttaaksesi oppilaitasi oppimaan japanilaista kulttuuria ja kieltä Minna no Nihongo -menetelmällä!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Keskustelu DVD:llä

Esittelyssä Minna no Nihongo Shokyu 2: Conversation DVD! Tämä DVD sisältää kaikki Minna no Nihongo Shokyu 2 -käsikirjan oppitunneilla käytävät keskustelut. Sen lisäksi, että oppilaat ymmärtävät paremmin oppikirjassa käsiteltyjä tilanteita, DVD:llä olevat skenaariot tuovat japanin kielen oppimiseen leikkimielisen näkökulman. Näitä videoita voidaan käyttää esittelemään oppituntien lauserakenteita, sanastoa ja kielioppikohtia. Ne on tekstitetty japaniksi furiganalla, jotta voit seurata tarkasti mukana. Tämä DVD on täydellinen sinulle, olitpa sitten vasta-alkaja tai japanin kielen harjoittelua harjoitteleva!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Harjoituskuvakokoelma

"Minna no Nihongo Shokyu 2: Picture Resource CD-ROM Book" -kirjan avulla voit tarjota oppilaillesi arvokkaan oppimiskokemuksen. Tässä oppimateriaalissa on erilaisia kuvituksia, jotka on suunniteltu auttamaan oppilaita oppimaan kielioppia ja lauserakennetta.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja

Haluatko jatkaa japanin kielen opintojasi? Sitten etsi "Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja"! Tämä keskitason oppikirja sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet Minna no Nihongo Shokyu -sarjan 50 oppituntia ja haluavat jatkaa oppimista. Tämä kirja auttaa sinua parantamaan japanin kielen taitojasi ja pääsemään seuraavalle tasolle erilaisten harjoitusten ja tehtävien avulla!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Japanin kielen oppijat, tämä on käännös- ja kielioppi, jota olet odottanut! "Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös- ja kielioppimerkinnät" tarjoaa käännökset sanastosta ja selitykset kurssimateriaaleista, joita käytetään "Minna no Nihongo Chukyu 1" -kirjan oppitunneilla. Minna no Nihongo Chukyu 1 on yksi suosituimmista japanin keskitason oppikirjoista. Tämän lisäoppaan avulla voit helposti seurata oppikirjan pääoppitunteja ja ymmärtää paremmin japanin kieliopin kohtia. Saatavana kahdeksalla kielellä, valitse itsellesi sopivin!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Työkirja

"Minna no Nihongo Chukyu 1: Työkirja" on täydellinen tapa harjoitella ja kerrata "Minna no Nihongo Chukyu 1" -oppikirjassa käsiteltyjä kielioppiasioita. Työkirja sisältää neljä sivua harjoituksia jokaista oppituntia varten sekä kertaustestejä ja lopputestin. Tämän työkirjan avulla voit parantaa lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen ja kuuntelemisen taitojasi ylemmän keskitason tasolla.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Sanastokirjan muistaminen

Haluatko viedä japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle? Silloin tarvitset "Minna no Nihongo Chukyu 1: Sanastokirja muistiin"! Tämä keskitason oppikirja keskittyy auttamaan sinua muistamaan japanin sanastoa. Tämä kirja sisältää 12 oppituntia ja runsaasti harjoituksia, ja se auttaa sinua varmistamaan, että ymmärrät hyvin pääoppikirjassa "Minna no Nihongo Chukyu 1" opitut sanat. Joten, mitä sinä odotat? Hanki "Minna no Nihongo Chukyu 1: Sanastokirja muistiin" jo tänään ja aloita kielitavoitteidesi saavuttaminen!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja

"Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja" on täydellinen valinta kaikille opiskelijoille, jotka etsivät keskitason japanin oppikirjaa! Se auttaa sinua syventämään keskustelu-, kuuntelu-, luku- ja kirjoitustaitojasi. Tämä suosittu oppikirja on jaettu kahteentoista lukuun, ja se sopii erinomaisesti ylemmän keskitason opiskelijoille. Tämän tekstin avulla voit oppia monenlaisista aiheista samalla kun vahvistat kielitaitoasi. Osta nyt ja aloita japanin kielen parantaminen jo tänään!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Tämä kätevä käsikirja sopii täydellisesti kaikille, jotka opiskelevat "Minna no Nihongo Chukyu 2"! Se sisältää sanaston käännökset ja oppitunneilla käytettävän kurssimateriaalin selitykset, kaikki kahdeksalla eri kielellä.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Työkirja

"Minna no Nihongo Chukyu 2: Työkirja" on täydellinen niille, jotka haluavat harjoitella ja parantaa japanin kielen taitojaan. Tämä työkirja sisältää pääoppikirjan oppitunteihin perustuvia harjoituksia, jotka auttavat oppilaita oppimaan nopeammin ja paremmin. Runsaasti harjoitusmateriaalia sisältävä työkirja on välttämätön kaikille, jotka opiskelevat "Minna no Nihongo Chukyu 2" -oppikirjaa.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirjan muistaminen

Japanin kielen oppiminen on nyt helpompaa "Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirja" -kirjan avulla! Tämän keskitason sanaston ulkoaopettelukirjan avulla sinulla on kaikki tarvittavat välineet taitojesi vahvistamiseen. Kirjan 12 luvussa käydään läpi erilaisia harjoituksia, jotka kattavat kaiken määritelmistä käyttöön. Lisäksi pienellä harjoittelulla pystyt muistamaan vaikeimmatkin sanat hetkessä!

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.