Minna no Nihongo Chukyu 2: Teacher’s Manual

Tuotteen yleiskatsaus: Etsitkö opettajan käsikirjaa, joka auttaa sinua käyttämään "Minna no Nihongo Chukyu 2" -kirjoja tehokkaasti luokassasi? Etsi vain "Minna no Nihongo Chukyu 2: Opettajan käsikirja"!" Tämä käytännönläheinen opas tarjoaa opettajille kaikki tiedot, joiden avulla he voivat hyödyntää näitä erinomaisia oppikirjoja parhaalla mahdollisella tavalla. Käsikirja sisältää selkeät esittelyt sekä toimituksellisesta linjasta että oppituntien rakenteesta, joten "Minna no Nihongo Chukyu 2:n" käyttö on helppoa.

¥ 4,800

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

More about "Minna no Nihongo Chukyu 2: Teacher’s Manual"

Haluatko opettaa oppilaillesi tehokkaasti "Minna no Nihongo Chukyu 2" -oppikirjoja? Älä etsi muuta kuin "Minna no Nihongo Chukyu 2: Opettajan käsikirja"! Tämä hyödyllinen opas tarjoaa opettajille kaikki tarvittavat tiedot, jotta he voivat hyödyntää näitä myydyimpiä oppikirjoja parhaalla mahdollisella tavalla aina kunkin oppitunnin toimituksellisen linjan ja rakenteen ymmärtämisestä oheisten työkirjojen ja CD-levyjen hyödyntämiseen. Olitpa sitten ensikertalainen opettaja tai etsit uusia tapoja parantaa opetusmenetelmiäsi, tämä opas on välttämätöntä luettavaa!

Tärkeimmät ominaisuudet

Oikea kirja japanin tunnille valmistautumiseen: Tämän käytännön oppaan tarkoituksena on auttaa opettajia käyttämään Minna no Nihongo Chukyu 2 -kirjoja tehokkaasti oppilaidensa kanssa. Kirjan johdannossa keskitytään "Minna no Nihongo Chukyu 2" -kirjojen toimitukselliseen linjaan sekä oppitunneilla esiintyvään rakenteeseen ja sisältöön.

Kaikkien oppikirja- ja työkirjamateriaalien selitykset: Ensimmäinen osa sisältää yleiskatsauksen opetusmenetelmiin, tavoitteisiin ja oppimateriaaleihin, kuten teksteihin ja äänikeskusteluihin. Löydät myös kieliopin selityksiä ja harjoituksia. Lisäksi löydät ohjeita luokkahuonetehtävien suorittamiseen ja siihen, mitä pitää muistaa.

Paras menetelmä oppilaiden kanssa käytettäväksi: Toisessa osassa käsitellään oppimismenetelmiä, joita voidaan käyttää kullakin oppitunnilla. Löydät myös selityksiä ja tärkeimpiä huomioitavia asioita kieliopista, harjoituksista ja tämän kurssin tavoitteista. Selitykset kattavat japanin kielen kuuntelu- (keskustelu-), luku- ja kirjoitusharjoitukset.

Lisää kielioppia ja sanastoa japanin tunneille: Kolmas osa sisältää kieliopillisia kohtia ja lisäsanastoa, jota voidaan käsitellä tunnilla. Mukana on myös hakemisto "Minna no Nihongo Chukyu 2" -kirjan teksteissä käytetyistä kanjeista.

Onko tämä kirja sinua varten? Tätä opasta suositellaan erityisesti niille japaninopettajille, jotka ovat huolissaan japanin kielen opettamisesta "Minna no Nihongo Chukyu 2" -kirjasarjan avulla.

Tärkeimmät edut

 • Sinä'voit opettaa oppilaitasi parhaiden oppikirjojen avulla.
 • Antaa selkeän käsityksen kunkin oppitunnin toimituksellisesta linjasta ja rakenteesta.
 • Tekee opettamisesta Minna no Nihongo Chukyun avulla helpompaa, tehokkaampaa ja hauskempaa!
 • Sinulla'on parempi opetusmenetelmä, jota'tukee tutkimus.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語中級Ⅱ 教え方の手引き
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Chukyu II Oshiekata no Tebiki
 • Tuotesarja: Minna no Nihongo
 • Kustantaja: 3A Corporation
 • Kirjoittajat: 3A-verkko (スリーエーネットワーク)
 • Sivut: 226 sivua
 • Mitat: B5

Minna no Nihongo Chukyu 2: Teacher’s Manual

¥ 4,800

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.