Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirjan muistaminen

Tuotteen yleiskatsaus: Japanin kielen oppiminen on nyt helpompaa "Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirja" -kirjan avulla! Tämän keskitason sanaston ulkoaopettelukirjan avulla sinulla on kaikki tarvittavat välineet taitojesi vahvistamiseen. Kirjan 12 luvussa käydään läpi erilaisia harjoituksia, jotka kattavat kaiken määritelmistä käyttöön. Lisäksi pienellä harjoittelulla pystyt muistamaan vaikeimmatkin sanat hetkessä!

¥ 2,300

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirja"

Haluatko parantaa japanin kielen sanaston taitojasi? Älä etsi kauempaa kuin "Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanaston ulkoa opettelukirja!". Tämä kirja on täynnä harjoituksia, jotka auttavat sinua painamaan mieleesi "Minna no Nihongo Chukyu 2" -kurssilla käsitellyn keskitason sanaston. Kirjassa on 12 lukua ja runsaasti harjoituskysymyksiä, joten voit olla varma, että olet matkalla japanin sanaston hallintaan!

Tärkeimmät ominaisuudet

Tarkista japanin kielen sanavarastosi tämän kirjan avulla: Tämä kirja sisältää monia harjoituksia "Minna no Nihongo Chukyu 2" -kirjan oppitunneilla käsitellyn japanin kielen sanaston muistamiseen. Se koostuu 12 luvusta, joiden aikana harjoituskysymysten avulla voit tarkistaa, että tunnet oppitunneilla opittujen sanojen määritelmät ja käyttötavat.

Ääntämisen ja sanaston harjoittelu: Jokaisella oppitunnilla on neljä sivua harjoituskysymyksiä uuden sanaston lukemisesta ja kirjoittamisesta. Niitä voivat käyttää oppilaat, joiden äidinkielessä ei käytetä kiinalaisia kirjaimia.

Tee japanin sanaston oppimisesta hauskaa: Sanaston oppiminen on usein vaikea tehtävä. Tämän kirjan harjoitukset ovat kuitenkin melko monipuolisia, jotta oppilaat pysyvät keskittyneinä eivätkä kyllästy.

Selkeät selitykset: Tehtävien vastaukset ovat sivujen oikeassa reunassa. Voit käyttää niitä useita kertoja auttaaksesi sinua muistamaan sanastosanoja. Lisäksi japanin kielen opettajien on helppo arvioida oppilaidensa tasoa tämän kirjan kysymysten avulla.

Järjestetty sanastoluettelo: Kirjan lopussa on sanastoluettelo, jossa sanat on luokiteltu tärkeyden mukaan. Tämän luettelon avulla voit asettaa tärkeysjärjestykseen sanat, jotka haluat oppia.

Tärkeimmät edut

  • Paranna japanin kielen sanavarastoasi nopeasti harjoitusten avulla.
  • Tule paremmaksi viestijäksi Japanissa.
  • Opi uutta sanastoa joka päivä ja tunne itsesi aikaansaaduksi.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語中級Ⅱ くり返して覚える単語帳
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Chukyu II Kurikaeshite Oboeru Tangocho
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: 3A-verkko (スリーエーネットワーク)
  • Sivut: 84 sivua, ja 15 sivun täydennykset vastauksia
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Chukyu 2: Sanastokirjan muistaminen

¥ 2,300

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.