Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja

Tuotteen yleiskatsaus: "Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja" on täydellinen valinta kaikille opiskelijoille, jotka etsivät keskitason japanin oppikirjaa! Se auttaa sinua syventämään keskustelu-, kuuntelu-, luku- ja kirjoitustaitojasi. Tämä suosittu oppikirja on jaettu kahteentoista lukuun, ja se sopii erinomaisesti ylemmän keskitason opiskelijoille. Tämän tekstin avulla voit oppia monenlaisista aiheista samalla kun vahvistat kielitaitoasi. Osta nyt ja aloita japanin kielen parantaminen jo tänään!

AU$ 54

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja"

Haluatko syventää japanin kielen taitojasi? Katso vain "Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja"! Tämä kattava japanin oppikirja sopii erinomaisesti ylemmän keskitason opiskelijoille, ja se auttaa opettamaan yleisiä keskustelu-, kuuntelu-, luku- ja kirjoitustaitoja. Lisäksi kaksitoista lukua on jaettu helposti hallittaviin kokonaisuuksiin, jotka tekevät oppimisesta helppoa. Jos siis haluat parantaa kielitaitoasi, tämä oppikirja on täydellinen työkalu!

Tärkeimmät ominaisuudet

Yksi parhaista oppikirjoista japanin kielen keskitason oppijoille: Tämä japanin kielen oppikirja on erittäin suosittu ylemmän keskitason opiskelijoiden keskuudessa, jotka haluavat syventää yleisiä keskustelu-, kuuntelu-, luku- ja kirjoitustaitojaan. Kurssi on jaettu kahteentoista lukuun.

Erilaisia lukumateriaaleja: Osiossa "Lukeminen - kirjoittaminen" oppilas käyttää useita materiaaleja, kuten yhteiskunnallisia tai kulttuurisia aiheita käsitteleviä lehtiartikkeleita, esseitä, romaanien otteita tai kirjeitä. Toisin kuin Minna no Nihongo Chukyu -oppikirjan ensimmäisessä oppikirjassa esitetyt keskustelut, joissa käytiin neuvotteluja tai ratkaistiin arkipäivän ongelmia, tämän oppikirjan dialogit vievät keskustelun seuraavalle tasolle. Oppilas oppii osoittamaan empatiaa tai lohduttamaan jotakuta erityisemmissä tilanteissa. Lisäksi ilmaisutaitoja laajennetaan, kun oppilaat oppivat ilmaisemaan mielipiteitään erilaisissa arkielämän tilanteissa.

Opi japanin kieliopin oikea käyttö: Tutkittavat kieliopilliset elementit esitetään niin, että niiden toiminta ja käyttö on helposti ymmärrettävissä. Useimpia esimerkkilauseista voidaan käyttää jokapäiväisissä tilanteissa.

Harjoittele oppimaasi: Käsikirjaan sisältyy myös kertausharjoituksia, joilla varmistetaan, että oppija ymmärtää hyvin kaikki kirjassa käsitellyt aihealueet.

Tärkeimmät edut

  • Opi japania helposti ja vuorovaikutteisesti.
  • Paranna kuuntelutaitojasi tämän oppikirjan CD-levyllä.
  • Voit puhua itsevarmemmin japanilaisten kanssa.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語中級Ⅱ 本冊 本冊
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Chukyu II Honsatsu
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: 3A-verkko (スリーエーネットワーク)
  • Sivut: 249 sivua, ja 82 sivun täydennykset vastauksia ja käsikirjoituksia
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Chukyu 2: Pääoppikirja

AU$ 54

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.