Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös ja kielioppi Huomautuksia

Tuotteen yleiskatsaus: Japanin kielen oppijat, tämä on käännös- ja kielioppi, jota olet odottanut! "Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös- ja kielioppimerkinnät" tarjoaa käännökset sanastosta ja selitykset kurssimateriaaleista, joita käytetään "Minna no Nihongo Chukyu 1" -kirjan oppitunneilla. Minna no Nihongo Chukyu 1 on yksi suosituimmista japanin keskitason oppikirjoista. Tämän lisäoppaan avulla voit helposti seurata oppikirjan pääoppitunteja ja ymmärtää paremmin japanin kieliopin kohtia. Saatavana kahdeksalla kielellä, valitse itsellesi sopivin!

¥ 3,200 - ¥ 3,900 - ¥ 3,900

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös ja kielioppi"

Haluatko viedä japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle? Katso vain "Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös ja kielioppi". Tämä kätevä opas tarjoaa käännöksiä kuuluisan "Minna no Nihongo Chukyu 1" -oppikirjan sanastosta ja selityksiä kurssimateriaalista. Kun sinulla on tämä kirja rinnallasi, ymmärrät paljon paremmin oppitunneilla käsiteltyjä kielioppikohtia, jolloin voit edetä vielä korkeammalle taitotasolle. Lisäksi voit valita kahdeksan eri kielivaihtoehtoa, joten löydät varmasti selitykset, jotka ymmärrät täysin. Miksi siis odottaa? Hanki "Minna no Nihongo Chukyu".

Tärkeimmät ominaisuudet

Minna no Nihongo Chukyu 1 oppikirjan paras kumppani: Tämä kirja täydentää oppikirjaa "Minna no Nihongo Chukyu 1". Se tarjoaa käännökset tämän keskitason japanin kielen oppikirjan oppituntien sisällöstä. Löydät myös selitykset oppikirjan pääoppitunneilla käsitellyistä kielioppikohdista.

Opi japanin kielen keskitason taitoja parhaiden itseopiskelukirjojen avulla: Kirjan ensimmäisessä osassa keskitytään uuden sanaston sanojen käännöksiin, keskusteluissa käytettäviin ilmaisuihin, oikeisiin substantiiviin ja muihin sanastotyyppeihin, joista voi olla hyötyä. Kun taas kirjan toisessa osassa käsitellään kaikki kielioppikohdat kunkin oppikirjan oppitunnin "Puhu ja kuuntele" ja "Lue ja kirjoita" -osiossa.

Valittavana on kahdeksan kieltä: "Minna no Nihongo Chukyu 1: Käännös ja kielioppi" on saatavilla kahdeksalla kielellä. Valitse haluamasi kieli yllä olevasta valikosta.

Tärkeimmät edut

  • Opit japanin kielioppia kielellä, jota ymmärrät.
  • Pystyt lukemaan ja ymmärtämään oppikirjasi sanastoa.
  • Tunne olosi mukavaksi opiskelussa koulussa tai työssä.
  • Ole edellä tulevia kokeita varten.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語中級Ⅰ 翻訳・文法解説
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Chukyu I Honyaku Bunpo Kaisetsu
  • Sivut: 114 sivua
  • Mitat: B5
2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.