Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko jatkaa japanin kielen opintojasi? Sitten etsi "Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja"! Tämä keskitason oppikirja sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet Minna no Nihongo Shokyu -sarjan 50 oppituntia ja haluavat jatkaa oppimista. Tämä kirja auttaa sinua parantamaan japanin kielen taitojasi ja pääsemään seuraavalle tasolle erilaisten harjoitusten ja tehtävien avulla!

AU$ 52

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja"

“Minna no Nihongo Chukyu 1: Main Textbook” is the perfect choice for intermediate-level students of Japanese who want to continue learning the language in a fun and educational way. This book is the continuation of the Minna no Nihongo Shokyu 2 manual, and it was created to meet the needs of students who have finished the 50 lessons of the two previous textbooks. With its wealth of activities and exercises, this textbook will help learners improve their grammar, vocabulary, reading, listening, and speaking skills.

Tärkeimmät ominaisuudet

Jatka japanin kielen oppimista Minna no Nihongo -menetelmällä: Tämä kirja on jatkoa japanin aloittelijoiden käsikirjoille "Minna no Nihongo Shokyu". Näillä aloittelijoille tarkoitetuilla kirjoilla on vertaansa vailla oleva maine peruskieliopin ja -sanaston rikastuttamisessa sekä arkipäivän keskustelutilanteisiin soveltuvuuden edistämisessä. Tähän sisältyy käytännön taitoja, kuten yksin puhuminen, kun tapaat jonkun tai esittäydyt töissä!

Kattavat japanin oppitunnit keskitason oppijoille: Minna no Nihongo Chukyu -sarja on erinomainen tapa jatkaa japanin kielen opiskelua sen jälkeen, kun olet lukenut 50 oppituntia edellisistä niteistä. Tämä keskitason oppikirja tarjoaa puhe-, kuuntelu- ja lukuharjoituksia sekä kirjoitusharjoituksia, joiden avulla voit kehittää ymmärrystäsi eri sanoista ja fraaseista!

Opi ja harjoittele yhdessä oppikirjassa: Oppitunnit ovat erinomainen tapa vahvistaa kielioppi- ja viestintätaitojasi. Kukin oppitunti koostuu 14 sivusta. Viisi niistä on omistettu yksinomaan kielioppisääntöjen oppimiseen, ja neljä lisäsivua käytetään edellisissä osioissa opittujen asioiden harjoitteluun sekä harjoituksiin, jotka on nimenomaan suunniteltu niin, että yksittäiset henkilöt voivat käyttää uusia tietojaan haluamallaan tavalla!

Lukeminen ja kirjoittaminen keskitasolla: Tämän kurssin lukemisen ja kirjoittamisen osioiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita kehittämään taitojaan tarjoamalla esimerkkidialogeja ja harjoituksia siitä, miten parhaiten kommunikoida eri tilanteissa. Tarkoituksena on, että ymmärrät, mitä sanotaan, ja pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeästi ja itsevarmasti puhuessasi tutuista aiheista!

Kuullun ymmärtäminen realististen esimerkkien avulla: Liitteenä oleva CD-levy on erinomainen tapa parantaa kuullun ymmärtämistä, kielioppia ja sanastoa. Se sisältää harjoituksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan kunkin oppitunnin materiaalin!

Tärkeimmät edut

 • Paranna kielioppia, sanastoa, lukemista, kuuntelemista ja puhumista.
 • Se on täydellinen jatko Minna no Nihongo Shokyu 2 -käsikirjalle.
 • Sisältää äänitiedostoja, jotka auttavat sinua ääntämisessä.
 • Erinomainen oppikirja japanin kielen keskitason opiskelijoille.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語中級Ⅰ 本冊 本冊
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Chukyu I Honsatsu
 • Tuotesarja: Minna no Nihongo
 • Kustantaja: 3A Corporation
 • Kirjoittajat: 3A-verkko (スリーエーネットワーク)
 • Sivut: 203 sivua, 7 sivun täydennykset vastauksia ja käsikirjoituksia
 • Mitat: B5

Minna no Nihongo Chukyu 1: Pääoppikirja

AU$ 52

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.