Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

Tuotteen yleiskatsaus: Japani on monimutkainen ja haastava kieli oppia, mutta tämän kirjan avulla se helpottuu! Tämä romaani perustuu "Minna no Nihongo" -kirjan keskusteluihin, ja se on tarkoitettu aloitteleville opiskelijoille. Se auttaa sinua ymmärtämään kielen perusteita paremmin ja tekee japanin kielen oppimisesta helppoa!

¥ 1,900

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

More about "Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel"

Jos etsit hauskaa ja mukaansatempaavaa tapaa oppia japania, etsi Miller-san Vol. 1! Tämä ihastuttava romaani perustuu Minna no Nihongon keskusteluihin, ja se sopii erinomaisesti japanin kielen aloittelijoille. Sen helppolukuisen tyylin ja hyödyllisten sanastomerkintöjen ansiosta voit lukea japanin alkeiskieliä ylpeänä hetkessä!

Tärkeimmät ominaisuudet

Opiskelijat nauttivat japanin kielen lukemisen tuomasta onnistumisen tunteesta: Mike Miller, yksi "Minna no Nihongo Shokyun" oppituntien keskusteluhahmoista, kertoo omia tarinoitaan. Ne perustuvat pääasiassa "Minna no Nihongon" kahden ensimmäisen oppikirjan sanastoon ja kielioppiin.

Luokkahuoneet ja oppilaat voivat käyttää kaikkia tämän kirjan 18 novellia: Jokainen tarina on kirjoitettu yksinkertaisella japanin kielellä, jota japanin kielen alkeistunnit suorittaneet oppilaat voivat lukea helposti.

Minna No Nihongon romaani: Tämän romaanin voi lukea ensimmäisen oppikirjan oppituntien jälkeen, sillä se on kirjoitettu yksinkertaisella japanin kielellä. Tarinat perustuvat pääasiassa "Minna no Nihongo Shokyu" -oppituntien sanastoon ja kielioppiin. Ne ovat erinomaista luettavaa opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet japanin kielen alkeistunnit.

Tutustu Mike Milleriin: Mike Miller on nuori amerikkalainen, joka asuu Tokiossa. Hän on opiskellut japania kaksi vuotta ja osaa nyt kommunikoida japanilaisten ystäviensä kanssa. Tässä romaanissa hän kertoo kokemuksistaan Japanissa.

Tärkeimmät edut

  • Opi lukemaan japaniksi tämän helpon romaanin avulla.
  • Tutustu Japanin kulttuuriin ja yhteiskuntaan tehokkaasti.
  • Sopii erinomaisesti oppilaille, jotka haluavat nauttia japaninkielisen tarinan lukemisesta.
  • Lue jotain, joka ei ole pelkkää oppikirjamateriaalia, ja voit luottaa japanin kielen taitoihisi.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: 小説 ミラーさん -みんなの日本語初級シリーズ-
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shosetsu Miraa-san - Minna no Nihongo Shokyu Shiriizu - Minna no Nihongo Shokyu Shiriizu
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Yuta Yokoyama (横山悠太)
  • Sivut: 147 sivua

Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

¥ 1,900

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.