Marugoto: A2 Katsudoo: Communication Language Activities: Coursebook for Communicative Language Activities

Tuotteen yleiskatsaus: "Marugoto: A2 Katsudoo: Coursebook for Communicative Language Activities" perustuu JF Standard for Japanese Language Education -standardiin. Kirja tarjoaa sekä kielen että kulttuurin oppimista, lisää kommunikatiivisia taitoja ja vastaa niiden oppijoiden tarpeisiin, jotka haluavat puhua japaniksi lähellä olevien japanilaisten kanssa. Tämä oppikirja on yksi neljästä kirjasta, joiden avulla saavutat A2-tason Marugoto-menetelmällä. Sen tavoitteena on tarjota oppijoille miellyttävä oppimiskokemus, joka lisää nopeasti heidän kommunikointitaitojaan.

¥ 3,600

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Marugoto: A2 Katsudoo: Communication Language Activities: Coursebook for Communicative Language Activities"

Haluatko oppia japania nopeasti ja tehokkaasti? "Marugoto: Alkeiskurssi Vol. 1 A2: Kurssikirja kommunikatiivista kielitoimintaa varten" on täydellinen ratkaisu! Japanin kielen opetuksen JF-standardiin perustuva kurssikirja tarjoaa tasapainoisen lähestymistavan kielen ja kulttuurin oppimiseen. Marugoto-oppimismenetelmän avulla pystyt parantamaan kommunikatiivisia taitojasi ja keskustelemaan japanilaisten kanssa hetkessä!

Tärkeimmät ominaisuudet

A2-taso saavutetaan nopeasti: Marugoto-menetelmä on todistetusti tehokas tapa oppia japania, joka on nautinnollinen ja lisää nopeasti kommunikointitaitojasi. Tämä oppikirja on yksi sarjan neljästä kirjasta, jotka auttavat sinua saavuttamaan A2-tason.

Nautinnollinen oppimiskokemus: Hauskojen ja mukaansatempaavien tehtävien avulla tämä oppikirja auttaa sinua parantamaan viestintätaitojasi nopeasti ja nautinnollisesti. Marugoto-menetelmä on tunnettu siitä, että sen avulla oppijat oppivat puhumaan japania nopeasti ja tehokkaasti.

Laadukas oppikirja: Tämä kirja on kokeneiden ammattilaisten kirjoittama, ja se tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset japanin kielen alkeistason saavuttamiseen.

Opi japania aitojen dialogien avulla: Audio-oppimateriaalit ovat realistisia ja auttavat sinua parantamaan puhetaitojasi.

Runsaasti valokuvia ja kuvituksia: Kirja on täynnä värikkäitä kuvia, jotka auttavat sinua oppimaan japanilaisesta kulttuurista.

Tärkeimmät edut

  • Opi Japanin kieltä ja kulttuuria
  • Viestintätaitojen lisääminen
  • Nautinnollinen oppimiskokemus
  • Lisätä nopeasti viestintätaitoja

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: まるごと 日本のことばと文化 初級1 A2 かつどう
  • Sivut: 184 sivua
  • Mitat: A4

Marugoto: A2 Katsudoo: Communication Language Activities: Coursebook for Communicative Language Activities

¥ 3,600

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.