Japanin keskitason liiketoimintajapani tapaustutkimusten avulla ulkomaalaisille

Tuotteen yleiskatsaus: Jos etsit japanin kielikirjaa, joka auttaa sinua parantamaan luetun ymmärtämistäsi ja puhumistaitojasi, "Intermediate Business Japanese through Case Studies for Foreigners" on täydellinen valinta. Tässä keskitason kirjassa on erilaisia todellisia tapaustutkimuksia, jotka haastavat ja sitouttavat sinut. Selkeiden selitysten ja hyödyllisten kuvitusten ansiosta voit nopeasti ymmärtää keskeiset käsitteet ja alkaa soveltaa uusia taitojasi käytäntöön.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai vasta aloittamassa japanilaisen liiketoiminnan matkaa, tämä kirja antaa sinulle tarvittavat työkalut menestyäksesi.

¥ 4,900

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Japanin keskitason liiketoimintajapani tapaustutkimusten avulla ulkomaalaisille"

Haaveiletko työskenteleväsi japanilaisessa yrityksessä? Haluatko kommunikoida tehokkaasti kollegoiden ja asiakkaiden kanssa? Jos näin on, tämä kirja on sinua varten!

Intermediate Business Japanese through Case Studies for Foreigners will help you deepen your understanding of the corporate culture and learn how to communicate well within the company. The 12 lessons in this book cover various topics such as making requests, sharing information, and proposing to do something. Each lesson is divided into two parts: reading comprehension and speaking. With this book, you’ll be on your way to achieving your goals and becoming a successful business professional in Japan!

Tärkeimmät ominaisuudet

Liiketoiminnan tavat: Tässä kirjassa on 12 oppituntia, jotka keskittyvät japanilaisiin liiketapoihin. Jokainen oppitunti on jaettu "luetun ymmärtämiseen" ja "puhumiseen". Oppilas lukee ensin lyhyen tekstin, jossa selitetään tapoja, ja tutkii sen jälkeen tapaustutkimuksen, jossa selvitetään, miten toimia tietyssä tilanteessa.

Ammatillinen viestintä: Kirja auttaa opiskelijaa myös parantamaan ammatillisia viestintätaitojaan. Roolipelien avulla lukija voi laajentaa käytännön viestintätaitojaan. Ilmaisujen selitysten ja sanastoluetteloiden käännökset ovat englanniksi, vietnamiksi ja kiinaksi.

Tärkeimmät edut

  • Opi navigoimaan japanilaisessa liiketoimintakulttuurissa.
  • Kommunikoi tehokkaasti työtovereiden, asiakkaiden ja toimittajien kanssa.
  • Menesty urallasi ymmärtämällä yhtä maailman monimutkaisimmista yrityskulttuureista.
  • Tee Japanista uusi kotisi kaukana kotoa.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: 外国人のためのケーススタディで学ぶビジネス日本語 中級
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Gaikoku hitonotame no kēsusutadi de manabu bijinesu nihongo chūkyū
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Sendagaya Institute for Japanese Language Education
  • Sivut: 169 sivua, ja 39 sivun täydennykset täydennystä
  • Mitat: B5

Japanin keskitason liiketoimintajapani tapaustutkimusten avulla ulkomaalaisille

¥ 4,900

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.