Genki – Kanji Look and Learn: Textbook

Tuotteen yleiskatsaus: Jos etsit oppikirjaa, jonka avulla kanjien oppiminen on helppoa ja hauskaa, etsi Genki Kanji Look and Learn. Tämä oppikirja käyttää kuvia ja muistivihjeitä auttaakseen oppilaita muistamaan 512 kanji-perusmerkin muodot ja merkitykset JLPT-tasoilla N5-N3. Se sisältää myös 3 500 sanaa, jotka on kirjoitettu opiskelluilla kanjeilla, joten voit oppia nopeasti keskeistä sanastoa.

Selkeiden kuvitusten ja suoraviivaisten muistiinpanovihjeiden ansiosta tämä oppikirja sopii erinomaisesti aloittelijoille tai kaikille, jotka haluavat kerrata kanji-taitojaan. Pikahakutoiminnon avulla löydät helposti tarvitsemasi tiedot jokaisesta merkistä, kuten merkityksen, lukutavan, iskujärjestyksen ja paljon muuta.

Miksi siis odottaa? Aloita kanjien oppiminen jo tänään Genki Kanji Look and Learn -ohjelmalla!

¥ 3,600

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

More about "Genki – Kanji Look and Learn: Textbook"

With Genki’s Kanji Look and Learn Textbook, you’ll be able to easily memorize the shapes and meanings of 512 basic kanji characters from JLPT levels N5 to N3. The illustrations and mnemonic hints in English make it simple for even beginners to understand and remember the kanji. Plus, with the quick search feature, you can quickly look up any information you need on each character – including meanings, readings, and stroke order.

Tärkeimmät ominaisuudet

Opi kanjit kontekstissa: Kanji Look and Learn -sarjan oheiskäsikirja auttaa lukijoita oppimaan kanjeja ja sanoja pidempien lauseiden ja tekstien yhteydessä. Sitä myydään erikseen tai pakettina tässä kaupassa.

Välttämättömät kanjit aloittelijoille: Tämän kanjin lisäksi on noin 3500 keskeistä alkeis- tai keskitason sanaa, jotka on kirjoitettu kanjeilla ja niiden merkityksillä. Alkeistason keskeiset sanat on merkitty itseopiskelun helpottamiseksi.

Käytä kanji-sanakirjana: Lopussa olevien eri hakemistojen avulla käyttäjät voivat löytää tarvitsemansa merkit ja sanat välittömästi.

Toimii GENKI-sarjan kanssa: Tämä kirja sisältää GENKI-sarjassa opiskellut 317 kanjia, mutta järjestys ja esitellyt sanat voivat poiketa toisistaan.

Tärkeimmät edut

  • Opi 512 kanji-perusmerkin muodot ja merkitykset.
  • Sisältää 3 500 sanaa, jotka on kirjoitettu opiskelluilla kanjeilla.
  • Tee oppimisesta hauskaa ja helppoa.
  • Pikahakutoiminnon avulla on helppo löytää tietoa kustakin hahmosta.

Lisätietoja

  • Tuotesarja: Kanji Katso ja opi
  • Kustantaja: The Japan Times
  • Kirjoittajat: Eri Banno, Yoko Ikeda, Chikako Shinagawa, Kaori Tajima, Kyoko Tokashiki.
  • Sivut: 272 sivua
  • Mitat: JB5

Genki – Kanji Look and Learn: Textbook

¥ 3,600

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.