GENKI 2: Työkirja (3. painos)

Tuotteen yleiskatsaus: Japanin kielen oppiminen on nyt helpompaa! GENKI 2: Työkirja (3. painos) on suunniteltu auttamaan sinua harjoittelemaan ja parantamaan kanji- ja kielioppitaitojasi. Tämä työkirja sisältää kysymyksiä tärkeimmistä oppikirjan toisen oppikirjan oppitunneilla opiskelluista elementeistä, ja se auttaa sinua parantamaan kielitaitoasi. Lisäksi työkirja sisältää irrotettavia sivuja, joita voi käyttää kotitehtävinä tai luokkahuonetesteinä, joten se sopii erinomaisesti minkä tahansa tason oppijoille. Miksi siis odottaa? Hanki kappale jo tänään ja aloita sujuvan kielitaidon saavuttaminen!

¥ 3,300

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "GENKI 2: Työkirja (3. painos)"

Haluatko parantaa kanji- ja kielioppitaitojasi? Katso vain GENKI 2: Työkirjaa! Tämä työkirja sisältää kysymyksiä GENKI-kirjan kolmannen painoksen toisen oppikirjan oppitunneilla opiskelluista kanjeista ja japanin kieliopin elementeistä. Löydät myös harjoituksia japanin kielen kuuntelutaidon harjoitteluun. Tämän työkirjan sivut ovat irrotettavia, joten niitä voi käyttää kotitehtävinä tai luokkahuonetehtävänä. Ryhdistäydy siis ja paranna japanin kielen taitojasi jo tänään GENKI 2: Työkirjan avulla!

Tärkeimmät ominaisuudet

Harjoittele japanin kielen taitojasi: Tämä työkirja on täydellinen opiskelijoille, jotka haluavat harjoitella ja testata kanji- ja kielioppitaitojaan. Tämä työkirja sisältää kysymyksiä GENKI-oppikirjan kolmannen painoksen toisessa oppikirjassa käsitellystä materiaalista, joten se sopii erinomaisesti kotitehtäviin tai luokkahuonekäyttöön.

Irrotettavat lakanat: Tämän työkirjan sivut ovat irrotettavissa, joten voit käyttää niitä kotitehtävinä tai luokkahuoneen kokeena. Tämä työkirja sisältää harjoituksia, joiden avulla voit harjoitella japanin kielen kuuntelutaitoja, ja se auttaa sinua parantamaan kielitaitoasi.

Kuunteluharjoitukset: Kanji- ja kielioppikysymysten lisäksi tämä työkirja sisältää myös harjoituksia, joiden avulla voit harjoitella japanin kielen kuuntelutaitoja.

Tärkeimmät edut

  • Auttaa opiskelussa ja kotitehtävissä.
  • Tarjoaa tukea ja ohjausta opiskelun aikana.
  • Voit harjoitella japanin kielen kuuntelutaitojasi, mikä auttaa sinua kehittymään sujuvammaksi.

Lisätietoja

  • Tuotesarja: GENKI
  • Kustantaja: The Japan Times
  • Kirjoittajat: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki.
  • Sivut: 132 sivua, ja 52 sivun täydennykset äänimateriaalia
  • Mitat: JB5

GENKI 2: Työkirja (3. painos)

¥ 3,300

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.