GENKI 2: Oppikirja (3. painos)

Tuotteen yleiskatsaus: Jos haluat parantaa japanin kielen taitojasi entisestään, GENKI 2: Oppikirja (3. painos) sopii sinulle täydellisesti. Tämä kirja rakentuu ensimmäisen teoksen luomalle perustalle, ja se vie sinut JLPT N4:ää vastaavalle tasolle. Kun sinulla on 11 oppituntia ja 317 kanjia hallussasi, pystyt ymmärtämään yli 1100 sanaa ja hallitset kaikki japanin kielen peruslauseet. Joten mitä sinä odotat? Jatka japanin kielen oppimista GENKI-kirjojen avulla!

¥ 6,100

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "GENKI 2: Oppikirja (3. painos)"

Haluatko parantaa japanin kielen taitojasi? Silloin GENKI 2 on täydellinen oppikirja sinulle! 11 oppitunnin ja 317 opitun kanjin avulla hallitset japanin peruslauseet tämän kirjan loppuun mennessä. Koska tässä oppikirjassa keskitytään sanaston ymmärtämiseen ja käyttämiseen, se on erinomainen niille, jotka haluavat läpäistä JLPT N4 -tason taitotason.

Tärkeimmät ominaisuudet

Jatka japanin kielen oppimismatkaasi: GENKI-sarja on yksi maailman suosituimmista japanin oppimismenetelmistä! Tämä toinen osa vie sinua pidemmälle matkallasi sujuvaan japanin kielen oppimiseen.

Hallitse peruskanjit ja sanasto: 317 kanjin ja yli 1100 sanan sanaston avulla ymmärrät ja kirjoitat japania helposti.

Hallitse japanin kielioppi: Tässä oppikirjassa on selkeät selitykset ja lukuisia esimerkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään kaikki kullakin oppitunnilla käsiteltävät kielioppikohdat. Tämä kirja sisältää 11 oppituntia, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen osan tai jotka ovat JLPT N5 -tasoa vastaavalla tasolla.

Saavuta JLPT N4 -taso: Tämän kirjan 11 oppituntia on suunniteltu nostamaan tasoasi ensimmäisestä niteestä. Tämän kirjan lopussa japanin kielen taitotasosi vastaa JLPT N4 -tasoa.

Tärkeimmät edut

  • Osaat lukea ja kirjoittaa 317 kanjia.
  • Ymmärrät yli 1100 sanaa sanastoa.
  • Japanin kielen tasosi vastaa JLPT N4 -tasoa.
  • Vaikuta ystäviisi ja perheeseesi uudella japanin kielen osaamisellasi.

Lisätietoja

  • Tuotesarja: GENKI
  • Kustantaja: The Japan Times
  • Kirjoittajat: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki.
  • Sivut: 392 sivua, ja 400 sivun täydennykset äänimateriaalia
  • Mitat: JB5

GENKI 2: Oppikirja (3. painos)

¥ 6,100

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.