GENKI 1: Työkirja (3. painos)

Tuotteen yleiskatsaus: "GENKI 1: Työkirja (3. painos)" on täydellinen kumppani "GENKI 1: Japanin kielen oppikirjaan (3. painos)". Se sisältää harjoituksia kielioppikohdista ja kyseisessä oppikirjassa esitellyistä kanjeista sekä kuullun ymmärtämisharjoituksia. Lisäksi sivut ovat irrotettavissa, joten voit käyttää niitä kotitehtäviin tai luokkakokeisiin.

AU$ 33

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "GENKI 1: Työkirja (3. painos)"

Are you looking to learn Japanese efficiently? Then, look no further than GENKI 1: Workbook (3rd edition)! This workbook is designed to help you grasp grammar points and kanji introduced in the first textbook of the third edition of GENKI. Additionally, it includes listening comprehension exercises to help improve your understanding of Japanese speech. And what’s more, each page can be detached and used as a homework assignment or class exam sheet! So why wait? Pick up a copy of GENKI 1: Workbook (3rd edition) today!

Tärkeimmät ominaisuudet

Tarkistettu vuonna 2020: Tämä työkirja on päivitetty vastaamaan GENKI-sarjan ensimmäisen oppikirjan kolmatta painosta. Se sisältää kielioppiharjoituksia, kuunteluharjoituksia, kanji-harjoituksia ja uudistetun "Kysymykset"-osion.

Lisämateriaali: Työkirja on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä oppikirjan kanssa. Sen avulla opiskelijat voivat rakentaa vastauksensa kunkin luvun aikana oppimansa perusteella. Se sisältää myös CD-levyn, jossa on MP3-tiedostoja kuullun ymmärtämisen osioiden harjoituksia varten.

Helppo käyttää: Työkirjaa on helppo seurata, ja se sisältää kaiken tarvittavan lisämateriaalin, jotta saat opinnoistasi kaiken hyödyn irti.

Hallitse japanin kielioppi: Tämän työkirjan luvuissa on kussakin "Kielioppi ja keskustelu" -osio, jossa on jokainen oppikirjassa käsitelty kielioppikohta sekä kuullunymmärtämiskysymyksiä.

Nauti ensimmäisten kanjien lukemisesta ja kirjoittamisesta: Tämän työkirjan lukujen "Lukeminen ja kirjoittaminen" -osio sisältää kanji-työpapereita ja kanji-tehtäviä. Mukana on myös englannista japaniin -käännöstehtäviä.

Tärkeimmät edut

  • Opettele vihdoin japania tehokkaasti!
  • Ymmärrät kielioppikohdat ja kanjit helpommin kuin koskaan ennen.
  • Sisältää kuullunymmärtämisharjoituksia japanilaisen puheen ymmärtämisen parantamiseksi.
  • Jokainen sivu voidaan irrottaa ja käyttää kotitehtävänä tai luokkatenttinä!

Lisätietoja

  • Tuotesarja: GENKI
  • Kustantaja: The Japan Times
  • Kirjoittajat: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki.
  • Sivut: 152 sivua, ja 52 sivun täydennykset äänimateriaalia
  • Mitat: JB5

GENKI 1: Työkirja (3. painos)

AU$ 33

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.