Aito japanilainen: Oppikirja

Tuotteen yleiskatsaus: Jos olet japanin kielen keskitason opiskelija, joka haluaa viedä taitosi seuraavalle tasolle, älä etsi enempää kuin "Authentic Japanese: Oppikirja"! Tämä edistyksellinen kirja on suunniteltu kehittämään viestintätaitojasi ja auttamaan sinua saavuttamaan edistyneen tason. Selkeiden ja ytimekkäiden selitysten, runsaiden harjoitusmahdollisuuksien ja käytännön esimerkkien ansiosta tämä oppikirja on välttämätön kaikille, jotka haluavat tosissaan hallita japanin kieltä. Tilaa kappaleesi jo tänään ja aloita puhuminen kuin äidinkieli hetkessä!

¥ 6,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Authentic Japanese: Oppikirja"

Tämä oppikirja auttaa keskitason opiskelijoita saavuttamaan edistyneen japanin kielen tason kehittämällä kokonaisvaltaisesti heidän viestintätaitojaan. Käyttäjät käyvät läpi jokapäiväistä elämää kuvaavia lukutapahtumia, jotka ovat innostavia mutta eivät turhauttavia. Sitten he voivat keskustella ja kirjoittaa tiivistelmiä näistä kirjoitetuista materiaaleista edistääkseen japanin kielen oppimistaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tutustu kiehtovaan Japaniin: Japani on kiehtova maa, jolla on jokaiselle jotakin tarjottavaa. Muinaisista perinteistä ja kulttuurista nykyaikaiseen teknologiaan, minkä lisäksi se on eksoottinen pakopaikka turisteille kaikkialta maailmasta - ei ole mitään, mitä tämä saarivaltio ei voisi tehdä! Tämän kurssin avulla opit joitakin japanilaisen yhteiskunnan osa-alueita, jotta kun vaimosi tai miehesi valmistuu lukiosta, hänellä on enemmän tietoa kuin vain se, kuinka monta vuotta on jäljellä valmistumiseen.

Opi aitoa japania tosielämän teksteistä: Lukumateriaali on otettu todellisista teksteistä, eikä sitä ole yksinkertaistettu opiskelijoita varten. Olet siis täysin uppoutunut tämän kirjan käyttöön.

Opettele lukemaan, kirjoittamaan ja puhumaan kieltä tehokkaasti: Aiheet, sanasto ja kanjit on valittu siten, että keskitason opiskelijat saavuttavat JLPT N2- ja N1-tutkintojen läpäisyyn tarvittavan tason. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti käyttää niitä parantamaan japanin kielen taitojasi.

Opiskele omaan tahtiisi itseopiskeluvaiheessa olevilla oppitunneillamme: Jokainen oppitunti on rakennettu samalla tavalla. Ne alkavat johdannolla, jota seuraa luettava teksti. Kun oppilas on lukenut tekstin, hänelle esitetään useita kysymyksiä ja selityksiä, joilla tarkistetaan, että hän on ymmärtänyt tekstin. Oppilasta pyydetään erityisesti esittämään mielipiteensä tietyistä aiheista, jotka liittyvät juuri luettuun tekstiin. Sitten hän löytää luettelon japanin kieliopin ilmauksista ja kohdista ylemmällä keskitasolla. Oppitunti päättyy kielioppi- ja sanastoharjoituksiin.

Tärkeimmät edut

 • Opi puhumaan japania kuin äidinkieli.
 • Kehitä viestintätaitojasi.
 • Hanki taitoa tärkeässä liikekielessä.
 • Tee vaikutus pomoosi ja kollegoihisi sujuvalla japanin kielen taidollasi.
 • Matkusta Japaniin ja käytä taitojasi keskustellaksesi paikallisten kanssa.
 • Ole kaikkien ystäviesi kateus hämmästyttävällä kielitaidollasi!

Lisätietoja

 • Tuotesarja: Aito japanilainen
 • Kustantaja: The Japan Times
 • Kirjoittajat: Osamu Kamada, Fusako Beuckmann, Yoshiko Tomiyama, Machiko Yamamoto.
 • Sivut: 276 sivua, ja 89 sivun täydennykset äänimateriaalia
 • Mitat: JB5

Aito japanilainen: Oppikirja

¥ 6,200

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.