2500 keskeistä sanastoa JLPT N2 -tehtävään (englanti / kiina / vietnam).

Tuotteen yleiskatsaus: Tämä kirja on välttämätön apuväline, jos haluat parantaa japanin kielen sanavarastoasi. 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 sisältää kaikki sanat, jotka sinun on tiedettävä menestyäksesi JLPT-kokeessa, ja se kattaa laajan aihepiirin, jotta voit valmistautua kaikkiin tilanteisiin. Kirja on helppokäyttöinen, sillä jokainen sana on esitetty selkeässä ja tiiviissä muodossa, ja voit seurata edistymistäsi rastittamalla oppimasi sanat. Tässä kirjassa on 12 lukua, jotka kattavat kaiken arkielämästä bisnesjapaniin, joten siinä on kaikki, mitä tarvitset sanavarastosi kartuttamiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

¥ 3,600

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 (englanninkielinen / kiinankielinen / vietnaminkielinen versio)"

Are you looking for a resource to help you prepare for the JLPT N2? Then look no further than ASK’s 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2. This book is full of commonly used vocabulary that will be very handy for the test and daily life.

The book is easy to follow, with each section focusing on a specific topic. You’ll find the structure consistent throughout, making it easy to get used to. For each word, you’ll find the following information: part of speech, English and Vietnamese translation, Japanese example sentence with English and Vietnamese translation. You can also tick off every word you learn to keep track of your progress.

Tämä kirja on siis välttämätön apuväline, jos tähtäät JLPT N2 -kokeeseen tai haluat vain kartuttaa yleistä japanin kielen sanavarastoasi. Ota kappaleesi mukaan jo tänään!

Tärkeimmät ominaisuudet

Onko sanasto heikkoutesi? Tässä kirjassa on selkeät ja tiiviit määritelmät ja esimerkkilauseita sekä englanniksi että vietnamiksi. Tämän oppaan avulla voit selviytyä JLPT N2 -kokeesta luottavaisin mielin.

Selkeästi jäsennelty oppiminen: Kirja on jäsennelty 12 lukuun, joissa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita: Ihmisten väliset suhteet, arkielämä, elämä luonnon kanssa. Sanaston oppiminen on helppoa, sillä jokainen luku noudattaa johdonmukaista rakennetta.

Tärkeimmät edut

  • Jokaisen sanan mukana on sen puhekieli, englannin- ja vietnaminkieliset käännökset sekä japaninkielinen esimerkkilause.
  • Hallitse JLPT N2 helposti.
  • Vaikuta ystäviisi ja perheeseesi vaikuttavilla japanin kielen sanastotaidoillasi.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: はじめての日本語能力試験N2単語2500 [英語・中国語・ベトナム語版]
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Hajimete no Nihongonōryokushiken N2 Tango 2500 [Eigo Chugokugo Betonamugo Ban]
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: ARC Academy (アークアカデミー)
  • Sivut: 296 sivua
  • Mitat: B6

2500 keskeistä sanastoa JLPT N2 -tehtävään (englanti / kiina / vietnam).

¥ 3,600

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.