1000 keskeistä sanastoa JLPT N5 -tehtäviin

Tuotteen yleiskatsaus: Olitpa sitten vasta aloittamassa japanin kielen oppimismatkaa tai valmistautumassa JLPT N5 -tutkintoon, tämä kirja on sinulle välttämätön! Se sisältää 1000 yleisintä japanin sanastoon kuuluvaa sanaa, jotka on ryhmitelty kymmeneen lukuun, jotka perustuvat jokapäiväisen elämän teemoihin. Mukana on myös kaikkien esiintyvien kanji-merkkien lukutapa sekä äänitiedostoja, joissa on esimerkkilauseet jokaisesta sanastosanasta. Älä siis enää odota, vaan hanki tämä kirja ja aloita japanin sanaston keskeisten sanojen oppiminen jo tänään!

¥ 3,100 - ¥ 4,700 - ¥ 4,700

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "1000 keskeistä sanastoa JLPT N5"

If you’re looking to pass the JLPT N5 exam, this essential vocabulary book is a must-have in your Japanese language learning toolbox. Covering common words and phrases themed around daily life in Japan it’s the perfect way to start building up your Japanese vocabulary.

The book is divided into ten chapters, each covering a different aspect of Japanese culture and life, from work and hobbies to shopping and health. Not only does it feature readings for all the kanji characters that appear, but there’s also a link to audio files containing every vocabulary word with an example sentence. Plus, a handy red plastic sheet is included that allows you to test your retention of the lesson words as you go.

Miksi siis odottaa? Aloita japanin kielen matkasi jo tänään 1000 Essential Vocabulary for the JLPT N5 -kokeen avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet

1000 yleisintä japanin kielen sanaa: Oletko kiinnostunut opiskelemaan japania? Suunnitteletko kenties JLPT N5 -kokeen suorittamista? Oli miten oli, sinun on osattava paljon sanastoa menestyäksesi. Ja juuri tässä kohtaa "1000 Essential Vocabulary for the JLPT N5" tulee avuksi. Tässä kirjassa on lueteltu tasan tuhat japanin kielen keskeistä sanastoa, jotka on kirjoitettu japanin kana- ja kanji-kielellä sekä furiganalla. Tämä antaa sinulle loistavan etumatkan opinnoissasi ja auttaa sinua pärjäämään JLPT N5 -testissä./p>

Pysy aina kärryillä sanaston kanssa: Älä kadota oppimistasi! Pidä silmällä edistymistäsi valintaruuduilla, joiden avulla voit seurata sanaston säilymistä.

Mukaansatempaava oppimateriaali: Söpöt kuvitukset auttavat tekemään materiaalista kiinnostavampaa. Lisäksi japanin kielen muistiinpanot auttavat syventämään ymmärrystä kielen taustalla olevasta kulttuurista.

Etsi sanasi: Sanan etsiminen japanilaisesta sanakirjasta voi olla hankalaa. Sinun on tietysti osattava lukea kirjaimia. Mutta sinun on myös tiedettävä sanan merkitys. Ja lisäksi sinun on tiedettävä sen ääntäminen. Tässä kohtaa tämän kirjan japanin sanastohakemisto on kätevä. Toisin kuin tavallisessa sanakirjassa, sanastohakemistossa sanat luetellaan tavujärjestyksessä. Jos siis tiedät, miten sana lausutaan, löydät sen helposti hakemistosta. Tämä voi olla suuri ajansäästö, kun opiskelet JLPT-kokeeseen tai yksinkertaisesti yrität oppia uutta sanastoa.

Sanastosi asiayhteydessä: Jokaista sanaa varten on äänilinkki. Jokaisella sanalla on myös esimerkkilause, joka auttaa sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään.

Tärkeimmät edut

  • Opettele 1000 tärkeintä japanin sanastoa.
  • Opiskele hauskalla ja helpolla tavalla teemakohtaisten lukujen ja lukukappaleiden avulla.
  • Ole varma kielitaidostasi ja ole ylpeä saavutuksistasi.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: はじめての日本語能力試験N5単語1000
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Hajimete no Nihongonōryokushiken N5 Tango 1000
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: ARC Academy (アークアカデミー)
  • Mitat: B6
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.