Osta Shin Kanzen Master -kirjoja: JLPT: A comprehensive guide to the JLPT

Shin Kanzen Master -sarja on sarja kirjoja, jotka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita valmistautumaan JLPT-kokeeseen, ja ne tarjoavat kattavan oppaan kaikista kielitaidoista, joita tarvitaan kokeen läpäisemiseen. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoitustehtävien ansiosta nämä kirjat ovat tärkeä apuväline kaikille japanin kielen oppijoille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan.

Hintaluokka

Student level

JLPT-taso

Kieli

Näytetään tulokset 1–24 / 32

Perimmäinen opas Shin Kanzen Masteriin

Etsitkö kattavaa japanin kielen oppimissarjaa, joka vie sinut aloittelijasta edistyneeseen? Jos näin on, Shin Kanzen Master -sarjaan kannattaa tutustua. Tämä sarja on suunniteltu oppijoille, jotka haluavat saavuttaa sujuvan japanin kielen taidon. Katsotaanpa tarkemmin, mitä Shin Kanzen Master -sarja tarjoaa ja kenelle se sopii ihanteellisesti.

Mikä on Shin Kanzen Master -sarja?

Shin Kanzen Master -sarja on kattava japanin kielen oppimissarja, joka kattaa kaikki neljä kielitaitoa: kieliopin, kuuntelun, lukemisen, kanjin ja sanaston. Sarja on jaettu neljään tasoon, jotka vastaavat JLPT:n tasoja N4-N1.

Kullakin tasolla on kuusi kirjaa: yksi kirja kutakin viittä kielitaitoa varten ja yksi valinnainen kirja, jossa luetellaan tärkeä sanasto, joka JLPT-oppilaiden on tiedettävä ennen kokeen suorittamista. Kirjojen mukana on ääni-cd-levyjä, jotka sisältävät kuullun ymmärtämisharjoituksia.

Kenen tulisi opiskella Shin Kanzen Master -sarjaa?

Shin Kanzen Master -sarja on ihanteellinen oppijoille, jotka pyrkivät tosissaan saavuttamaan sujuvan japanin kielen taidon. Sarja kattaa kaikki kielen osa-alueet, joten se sopii sekä keskitasoa edeltäville että edistyneille oppijoille.

Sinun ei kuitenkaan kannata aloittaa japanin kielen opiskelua tällä sarjalla, sillä se ei kata JLPT:n ensimmäistä tasoa, N5:tä. Sarjaa ei ole suunniteltu aloittelijoille, vaan pikemminkin oppijoille, joilla on jo jonkin verran kielitaitoa ja jotka haluavat viedä taitonsa seuraavalle tasolle.

Jos aloitat alusta, suosittelemme, että tutustut ensin muihin aloittelijoille tarkoitettuihin japanin kielen oppimateriaaleihin, kuten Minna no Nihongo -sarjaan tai Genki-sarjaan.

Miten Shin Kanzen Master -sarja toimii?

Shin Kanzen Master -sarja on erittäin kattava ja kattaa kaikki japanin kielen osa-alueet. Kirjat ovat hyvin järjestettyjä ja noudattavat loogista etenemistä.

Sarjan jokainen kirja alkaa kertailulla edellisellä tasolla käsitellyistä kielioppikohdista ennen kuin siirrytään uusiin kielioppirakenteisiin. Kirjat sisältävät myös kuuntelu- ja luetun ymmärtämisharjoituksia sekä sanasto- ja kanji-luetteloita.

Shin Kanzen Master -sarjan hyvät ja huonot puolet

Shin Kanzen Master -sarja on yksi markkinoiden kattavimmista japanin kielen oppimissarjoista JLPT-opiskelijoille. Se on erittäin hyvin järjestetty ja kattaa kaikki kielen osa-alueet, joten se on ihanteellinen oppijoille, jotka haluavat tosissaan saavuttaa sujuvan japanin kielen taidon.

Sarja ei kuitenkaan sovellu aloittelijoille, ja joidenkin oppijoiden mielestä kirjojen tempo saattaa olla liian nopea. Lisäksi kirjoissa ei ole vastausavainta, mikä tekee harjoitusten tekemisestä hieman turhauttavaa.

Viimeiset ajatukset Shin Kanzen Masterista

Shin Kanzen Master -sarja on erinomainen apuväline japanin kielen oppijoille, jotka haluavat saavuttaa sujuvan japanin kielen taidon. Kirjat ovat hyvin järjestettyjä ja kattavat kaikki kielen osa-alueet. Sarja ei kuitenkaan sovellu aloittelijoille, ja joidenkin oppijoiden mielestä kirjojen tempo saattaa olla liian nopea.

Jos etsit kattavaa japanin kielen oppimissarjaa, Shin Kanzen Master -sarjaan kannattaa tutustua. Jos kuitenkin aloitat alusta, suosittelemme, että tutustut ensin muihin aloittelijoille tarkoitettuihin japanin kielen oppimateriaaleihin, kuten Minna no Nihongo -sarjaan tai Genki-sarjaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Shin Kanzen Master -sarjasta

Kuka on Shin Kanzen Master -sarjan kohderyhmä?

Shin Kanzen Master -sarja on suunnattu niille, jotka valmistautuvat japanin kielen taitotestiin (JLPT). Sarjan kirjoja voivat käyttää japanin kielen aloittelijat ja edistyneet oppijat.

Mitkä ovat Shin Kanzen Master -sarjan ominaisuudet?

Shin Kanzen Master -sarjan ominaisuuksia ovat muun muassa se, että se on kattava, kattaa kaikki JLPT:n tasot ja sisältää harjoituskysymyksiä.

Mitä hyötyä Shin Kanzen Master -sarjan käytöstä on?

Shin Kanzen Master -sarjan käyttämisen etuja ovat muun muassa se, että se voi auttaa sinua parantamaan kielioppia, luetun ymmärtämistä, sanastoa, kuullun ymmärtämistä ja kanjeja.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.