Osta Nihongo Sou Matome -kirjoja: JLPT N5 - N1: oppikirjat

Nihongo Sou Matome -kirjat ovat oppikirjoja, jotka on suunniteltu erityisesti auttamaan oppijoita läpäisemään JLPT-kokeet. Jokainen sarjan kirja keskittyy eri koetasoon, N5:stä N1:een. Tekstit ovat selkeitä ja jäsenneltyjä, ja niissä on runsaasti harjoitustehtäviä, jotka auttavat oppijoita hallitsemaan tärkeimmät kielioppikohdat ja sanaston.

Hintaluokka

JLPT-taso

Näytetään tulokset 1–24 / 28

Lopullinen opas Nihongo So-Matome -sarjaan

Etsitkö tehokasta tapaa parantaa japanin kielen taitojasi? Siinä tapauksessa Nihongo Sou Matome -sarja voi olla juuri sitä, mitä tarvitset. Tämä materiaali tarjoaa kattavan kertauksen japanin kielioppia ja sanastoa, joten se on ihanteellinen valinta kaiken tasoisille oppijoille. Katsotaanpa tarkemmin, mitä tällä sarjalla on tarjottavanaan.

Mikä on Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome -sarja on ASK Bookin julkaisema japanin kielen oppimiskirjasarja. Sarja on jaettu viiteen tasoon, jotka kattavat kaikki JLPT-tasot N5:stä N1:een. Tämän vuoksi sarja sopii erinomaisesti kaikentasoisille oppijoille, aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin, jotka haluavat läpäistä JLPT-kokeen.

Jokainen taso sisältää viisi kirjaa: Kielioppi, sanasto, kanji, lukeminen ja kuullun ymmärtäminen. Näin tämä oppimismenetelmä on yksi kattavimmista japanin kielen oppijoille, jotka haluavat hallita japanin kieltä.

Miten Nihongo Sou Matome voi auttaa sinua oppimaan japania?

Nihongo Sou Matome -sarja on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se kattaa kaikki japanin kielen osa-alueet kieliopista ja sanastosta kanjeihin ja luetun ymmärtämiseen. Siksi se on ihanteellinen valinta kaiken tasoisille oppijoille.

Lisäksi näissä oppikirjoissa opitaan yleisimmät ja hyödyllisimmät fraasit ja sanat. Materiaali esitetään selkeästi ja tiiviisti, ja mukana on runsaasti harjoitustehtäviä, joiden avulla voit hallita sisällön.

Yksi tämän sarjan haittapuoli on kuitenkin se, että sen mukana ei tule videomateriaalia. Tämä tarkoittaa, että oppijoiden on löydettävä muita resursseja, joiden avulla he voivat täydellisesti parantaa kuullun ymmärtämistä.

Tästä puutteesta huolimatta Nihongo Sou Matome -sarja on kattava ja tehokas tapa parantaa japanin kielen taitojasi. Tämä sarja on harkitsemisen arvoinen, jos etsit resurssia, joka auttaa sinua hallitsemaan kielen kaikki osa-alueet.

Mitä kirjojen sisällä on?

Nyt kun olemme käsitelleet Nihongo Sou Matome -sarjaa ja sitä, miten se voi auttaa sinua oppimaan japania, tarkastellaan tarkemmin sarjan kutakin kirjatyyppiä.

Kielioppi

Kielioppikirjat kattavat kaikki japanin kieliopin keskeiset kohdat yksinkertaisista käsitteistä, kuten verbeistä ja adjektiiveista, edistyneempiin aiheisiin, kuten partikkelien käyttöön.

Kielioppi on esitetty selkeästi ja ytimekkäästi, ja käsitteitä havainnollistavat lukuisat esimerkit. Kirja sisältää myös erilaisia harjoitustehtäviä, jotka auttavat sinua hallitsemaan materiaalin.

Sanasto

Sanastokirjoissa keskitytään opettamaan yleisimpiä ja hyödyllisimpiä japanin kielen sanoja ja fraaseja. Materiaali on esitetty helposti ymmärrettävällä tavalla, ja mukana on runsaasti harjoitustehtäviä, joiden avulla voit muistaa sanat yleisimmistä sanoista teknisimpiin ja yksityiskohtaisimpiin termeihin.

Kanji

Kanji-kirjat kattavat kaikki japanilaisen kanjin keskeiset kohdat yksinkertaisista käsitteistä, kuten iskujärjestyksestä ja radikaaleista, edistyneempiin aiheisiin, kuten yhdyssanoihin ja lukutapoihin.

Luetun ymmärtäminen

Luetun ymmärtämisen kirjat opettavat sinua lukemaan ja ymmärtämään japaninkielisiä tekstejä. Lukumateriaali koostuu helpoista ja monimutkaisista teksteistä, ja jokaisen tekstin jälkeen on ymmärtämiskysymyksiä.

Kuullun ymmärtäminen

Kuullun ymmärtämisen kirjat opettavat sinua kuuntelemaan ja ymmärtämään japanilaista puhetta. Kuuntelumateriaalit koostuvat helpoista vaikeisiin oppitunteihin, joita voit kuunnella tai kopioida kuhunkin kirjaan sisältyvältä CD-levyltä.

Kirjojen mukana on myös vastausavain, jonka avulla voit tarkistaa ymmärtämisesi ja edistymisesi.

Vinkkejä siitä, miten saat kaiken irti näistä JLPT-valmistelukirjasarjoista

Jotta näistä kirjoista saisit parhaan mahdollisen hyödyn, suosittelemme käyttämään niitä yhdessä muiden resurssien, kuten japanin kielen oppimissovellusten ja verkkosivustojen, kanssa. Tämä auttaa sinua rakentamaan monipuolisen käsityksen kielestä ja parantamaan taitojasi.

Lisäksi suosittelemme, että varaat joka päivä aikaa näiden kirjojen opiskeluun. Sinun pitäisi todellakin ottaa oppitunti päivässä kustakin viidestä kirjasta tasoa kohden. Omatoiminen harjoittelu auttaa sinua ottamaan kaiken irti tästä kirjasarjasta ja parantamaan japanin kielen taitojasi nopeammin.

Lopuksi suosittelemme aloittamaan alemmilta tasoilta ja etenemään ylöspäin. Näin voit vähitellen kartuttaa taitojasi ja itseluottamustasi, kun etenet kirjojen läpi. Älä epäröi läpäistä JLPT-testiä aina, kun olet suorittanut jonkin tason loppuun ja olet varma uusista taidoistasi!

Loppuajatuksia Nihongo Sou Matomesta

Kaiken kaikkiaan Nihongo Sou Matome -sarja on kattava ja tehokas tapa parantaa japanin kielen taitojasi. Tämä sarja on harkitsemisen arvoinen, jos etsit resurssia, joka auttaa sinua hallitsemaan kielen kaikki osa-alueet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Nihongo So Matomesta

Miten voin käyttää Nihongo Sou Matomea?

Nihongo Sou Matomea voi käyttää itseopiskeluvälineenä tai yhdessä japanin kielen opettajan kanssa JLPT-kokeisiin valmistautumiseen tai yksinkertaisesti japanin kielen taitojen parantamiseen.

Mitä hyötyä Nihongo Sou Matomen käytöstä on?

Nihongo Sou Matome auttaa käyttäjiä tehokkaasti oppimaan ja harjoittelemaan japanin kielioppia, sanastoa ja ymmärtämistaitoja. Lisäksi se on kätevä apuväline, jota voi käyttää missä ja milloin tahansa.

Lisäksi ASK Book, tämän sarjan kustantaja, tarjoaa laajan valikoiman erikoistuneita oppikirjoja ja työkirjoja, jotka voivat toimia yhdessä Nihongo Sou Matome -sarjan kanssa ja täyttää erilaiset japanin kielen oppimistarpeet!

Kuinka usein minun pitäisi käyttää Nihongo Sou Matomea?

Päämääristäsi ja tavoitteistasi riippuen voit käyttää Nihongo Sou Matomea niin usein tai niin vähän kuin haluat. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kirjoja on kuitenkin tarkoitus käyttää päivittäin.

Mitä eroa on Nihongo Sou Matomen ja muiden japanin kielen oppimateriaalien välillä?

Nihongo Sou Matome on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se tarjoaa käyttäjille tiiviin yhteenvedon tärkeimmistä kieliopin kohdista, esimerkkilauseet ja harjoituskysymykset yhdessä paikassa. Lisäksi sarjassa käytetään ainutlaatuista kysymys-vastaus-muotoa, joka auttaa käyttäjiä sisäistämään ja muistamaan kieliopin kohdat tehokkaasti.

Kenelle Nihongo Sou Matome on tarkoitettu?

Nihongo Sou Matome sopii kaikille, jotka haluavat oppia japania, aloittelijoista edistyneisiin oppijoihin. Sarjaa voi käyttää itseopiskeluvälineenä tai yhdessä japanin kielen opettajan kanssa.

JLPT-opiskelijoille Nihongo Sou Matome -sarja on erityisen hyödyllinen kokeisiin valmistautumisessa.

Mitä eroa on Nihongo Sou Matomen eri tasoilla?

Nihongo Sou Matome -sarja noudattaa japanin kielen taitotestin (JLPT) viittä tasoa. Sarja on tarkoitettu täydentämään tavallisia opintojasi, ja jokainen taso tarjoaa asteittain haastavampia kielioppikohtia ja harjoituskysymyksiä.

Mistä voin ostaa Nihongo Sou Matomea?

Voit ostaa Nihongo Sou Matome -kirjoja suoraan Nipponraman verkkosivuilta. Sarja on saatavilla monista online- ja offline-jälleenmyyjistä Japanissa ja ulkomailla. Nipponrama on kuitenkin yleensä halvin paikka ostaa näitä kirjoja.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.