Osta Marugoto: Aloittelijoiden japanin kielen oppikirjat

Marugoto on oppikirjasarja japania toisena kielenä opiskeleville, joka tarjoaa monipuolisen johdatuksen japanin kieleen ja kulttuuriin. Sarja sisältää dialogeja, lukemista, kielioppikohtia ja japanilaisesta arkielämästä poimittuja harjoituksia, ja se auttaa oppijoita kehittämään taitoja, joita he tarvitsevat voidakseen kommunikoida tehokkaasti japanin kielellä.

Hintaluokka

Opiskeluala

Student level

Näytetään kaikki 13 tulosta

Lopullinen opas Marugoto-sarjaan

Kaikkien japania opiskelevien tai japania opiskelemaan aikovien kannattaa tutustua Marugoto-oppikirjasarjaan. Japan Foundationin julkaisema Marugoto-sarja, joka koostuu yhdeksästä kirjasta, on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista japanin kielen oppimateriaaleista nykyään. Mutta mikä tekee siitä niin hyvän?

Tällä sivulla tarkastelemme, mistä Marugoto-sarja koostuu, kuinka vaikea kukin kirja on suorittaa, kuka on sen kohderyhmä ja miten se vertautuu muihin markkinoilla oleviin suosittuihin japanin kielen oppimateriaaleihin. Lopuksi annamme yleisen arviomme siitä, onko Marugoto-sarja mielestämme aikasi ja rahasi arvoinen.

Mitä ovat Marugoto-sarjat?

Marugoto-sarja on Japanin säätiön julkaisema yhdeksän oppikirjan sarja. Sarja on jaettu kolmeen tasoon.

  • Ensimmäinen taso (Marugoto: Japanin kieli ja kulttuuri A1) on tarkoitettu aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa japanin kielen osaamista.
  • Toinen taso (Marugoto: Japanin kieli ja kulttuuri A2) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen tason tai joilla on japanin kielen perustiedot.
  • Kolmas ja viimeinen taso (Marugoto: Japanin kieli ja kulttuuri keskitaso B1) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet toisen tason tai ymmärtävät japanin kieltä hyvin.

Kukin taso koostuu kahdesta neljään kirjaa, riippuen tasosta.

Mikä on kunkin kirjan vaikeustaso?

Marugoto-sarjaa pidetään yhtenä markkinoiden vaikeimmista japanin kielen oppimateriaaleista. Tämä on kuitenkin odotettavissa, sillä Marugoto-sarja on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat oppia japania nopeasti ja tehokkaasti.

Tästä huolimatta jokaisella Marugoto-sarjan kirjalla on oma vaikeusasteensa, ja jotkin kirjat ovat helpommin lähestyttäviä kuin toiset. Esimerkiksi A1-tason johdantokirjan ensimmäistä kirjaa pidetään paljon helpompana kuin toista kirjaa.

Kuka on Marugoto-sarjan kohderyhmä?

Marugoto-sarja on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat oppia japania nopeasti ja tehokkaasti. Sitä voi kuitenkin käyttää kuka tahansa, joka haluaa oppia japanin kieltä.

Voiko sitä käyttää itseopiskeluun?

Marugoto-sarjaa voidaan käyttää itseopiskeluun. Suosittelemme kuitenkin käyttämään sitä yhdessä muiden japanin kielen oppimateriaalien, kuten japanin sanakirjan ja kielioppikirjan kanssa.

Miten Marugoto-sarja vertautuu muihin japanin kielen oppimateriaaleihin?

Marugoto-sarja on nykyään yksi suosituimmista ja arvostetuimmista japanin kielen opetusmateriaaleista. Se ei kuitenkaan ole ainoa markkinoilla oleva japanin kielen oppimateriaali.

Saatavilla on monia muita japanin kielen oppimateriaaleja, kuten Genki-sarja, Minna no Nihongo -sarja ja Nihongo Sou Matome -sarja.

Uskomme kuitenkin, että Marugoto-sarja on yksi parhaista vaihtoehdoista opiskelijoille, jotka haluavat oppia japania nopeasti ja tehokkaasti.

Viimeiset ajatuksemme Marugoto-sarjasta japanin oppijana

Kaiken kaikkiaan uskomme, että Marugoto-sarja on yksi parhaista vaihtoehdoista opiskelijoille, jotka haluavat oppia japania nopeasti ja tehokkaasti. Sarja on hyvin suunniteltu ja arvostettu, ja sitä voidaan käyttää itseopiskeluun tai yhdessä muiden japanin kielen oppimateriaalien kanssa.

Jos haluat tosissasi oppia japanin kieltä, suosittelemme lämpimästi Marugoto-sarjan käyttöä.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.