Pakolliset japanilaiset kanji-kirjat: Opettele kaikki nämä merkit ulkoa!

Japanin kielen kanji-merkkien oppimiseen on saatavilla monenlaisia japanin oppikirjoja ja työkirjoja, joiden avulla opiskelijat voivat oppia japanin kielessä käytettäviä kanji-merkkejä. Näissä oppimateriaaleissa on yleensä harjoituksia ja harjoituksia, joiden avulla opiskelijat oppivat kunkin merkin kirjoituksen ja merkityksen. Lisäksi monet näistä oppikirjoista ja työkirjoista sisältävät osioita japanin kieliopista ja ääntämisestä, joten ne ovat ihanteellinen apuväline niille, jotka haluavat oppia tämän kielen kulmakiven.

Hintaluokka

JLPT-taso

Kieli

Näytetään tulokset 1–24 / 91

Lopullinen opas kanji-kirjoihin

Japanin kanjien oppiminen voi olla pelottavaa, mutta se voi olla paljon helpompaa oikeiden työkalujen avulla. Yksi hyvä apuväline kanjien oppimiseen on hyvä kanjikirja. Markkinoilla on kuitenkin niin paljon erilaisia kanjikirjoja, että miten valitset oikean kanji-kirjan?

Tällä sivulla tutustutaan erilaisiin saatavilla oleviin kanji-kirjoihin ja siihen, miten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan kanji-kirjan.

Mitä ovat japanilaiset kanji-kirjat?

Japanilaiset kanji-kirjat ovat kirjoja, joissa opetetaan lukemaan ja kirjoittamaan japanilaisia kanji-merkkejä. Niiden mukana on usein harjoituslehtiä, joiden avulla voit testata osaamistasi.

Kanjin oppimisen edut kirjojen avulla

Yksi kanjin oppimisessa kirjojen avulla on se, että ne tarjoavat jäsennellyn tavan oppia. Voit lukea kirjan läpi omaan tahtiisi ja seurata edistymistäsi 2136 joyo-kanjin osalta, jotka sinun on muistettava, jos haluat kutsua itseäsi japanin kaksikieliseksi.

Toinen etu on, että voit palata kirjaan aina, kun tarvitset kertausta tietystä kanji-merkistä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun yrität muistaa, miten kirjoitetaan merkki, jota et ole käyttänyt vähään aikaan.

Erilaisia kanji-kirjoja saatavilla

Markkinoilla on saatavilla monenlaisia kanji-kirjoja. Seuraavassa on joitakin suosituimpia:

Johdantokirjat:

Nämä kirjat sopivat erinomaisesti aloittelijoille, jotka vasta opettelevat kanjia. Ne sisältävät yleensä perustietoa kanji-merkeistä, kuten iskujärjestyksestä ja merkityksestä.

Harjoituskirjat:

Nämä kirjat on suunniteltu auttamaan sinua harjoittelemaan kanji-merkkien kirjoittamista. Niiden mukana on usein jäljityspaperia, jotta voit jäljittää merkin, ennen kuin yrität kirjoittaa sitä itse.

Hakuteokset:

Nämä kirjat sopivat erinomaisesti keskitason ja edistyneille oppijoille, jotka etsivät tietoa tietyistä kanji-merkeistä. Niissä on usein yksityiskohtaista tietoa kustakin merkistä, kuten iskujärjestys, radikaalit ja vaihtoehtoiset lukutavat.

Miten valita oikea kanji-kirja sinulle?

Paras tapa valita kanji-kirja on miettiä, millä tasolla olet japanin kielessä ja mitä toivot saavasi kirjasta. Jos olet aloittelija, kannattaa ehkä aloittaa johdantokirjalla. Harjoituskirja olisi hyvä vaihtoehto, jos haluat harjoitella kanji-merkkien kirjoittamista. Jos taas olet keskitason tai edistynyt oppija, joka haluaa etsiä tietoa tietyistä kanji-merkeistä, hakuteos olisi hyvä valinta.

Olipa japanin kielen taitotasosi mikä tahansa, on olemassa kanji-kirja, joka sopii juuri sinulle. Ota siis aikaa ja etsi tarpeisiisi parhaiten sopiva kirja.

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman kanji-kirjoja sekä alkeis- että harjoituskirjoja. Katso koko valikoimaamme ylhäältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kanji-kirjoista

Tarvitsenko kanji-kirjan, jos käyn japanin kurssin?

Vaikka voisitkin pärjätä ilman kanjikirjaa, kanji-merkkien oppiminen helpottuu varmasti kanji-merkkien oppimisen myötä. Suosittelemme, että hankit sellaisen, vaikka kävisitkin kurssilla.

Mikä on paras kanji-kirja aloittelijoille?

Paras kanji-kirja aloittelijoille kattaa perustiedot kanji-merkeistä, kuten iskujärjestyksen ja merkityksen. Mukana pitäisi olla myös harjoituslehtisiä, joilla voit testata tietojasi. Suosittelemme yleensä Minna no Nihongo -sarjan kirjoja itseopiskelijoille ja Nihongo Sou Matomon tai Shin Kanzen Masterin kirjoja JLPT N5- ja N4-opiskelijoille.

Mikä on paras tapa käyttää kanji-kirjaa?

Paras tapa käyttää kanjikirjaa on lukea se läpi omaan tahtiin ja seurata edistymistäsi. Voit myös palata kirjaan aina, kun tarvitset kertausta tietystä kanji-merkistä.

Tarvitsenko useamman kuin yhden kanji-kirjan?

Se riippuu tarpeistasi. Yksi kanji-kirja pitäisi riittää, jos olet vasta aloittamassa. Edistyneemmällä tasolla kannattaa hankkia myös harjoituskirja ja hakuteos.

Mistä voin ostaa kanji-kirjoja?

Kanji-kirjoja löydät useimmista japanilaisista kirjakaupoista tai verkosta. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman kanji-kirjoja sekä alkeis- että harjoituskanjikirjoja parhaaseen hintaan.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.