Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 vigtige ord i ordforrådet

Produktoversigt: Vil du have et es til JLPT N3? Så skal du have fat i Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 vigtige ordforrådsord. Denne bog indeholder de 1800 vigtige ord, som du skal kende for at bestå denne vigtige japanske eksamen.

Ordforrådet er grupperet efter leksikalsk område, hvilket gør det nemt for dig at finde afledte former og ord, der er sammensat af de termer, du er ved at lære. Dette er en uundværlig studievejledning for alle, der er seriøse med hensyn til at bestå JLPT N3 og tage deres japanske sprogfærdigheder til det næste niveau.

¥ 5,600

GRATIS forsendelse til USA
Kundesupport i Dansk
Autentisk produkt fra Japan
4.6/5 rating on Trustpilot

Mere om "Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 vigtige ord i ordforrådet"

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 vigtige ord er perfekt til alle, der læser til JLPT N3-eksamen. Denne bog indeholder 1800 vigtige ord grupperet efter leksikalsk område, hvilket gør det nemt at finde afledte former og ord sammensat af de termer, du lærer. Bogen indeholder også tillægsord og eksempler på sætninger med det pågældende ordforråd.

Lydfiler med oversættelser af engelske eller vietnamesiske ord kan hjælpe dig med at blande læsning og lytning, mens du lærer JLPT N3-ordforråd. Disse filer er kompatible med smartphones, tablets og computere. Desuden finder du gennemsigtige røde ark, der gemmer på eksempler og svar på spørgsmål, mens du bladrer i denne manual.

So if you’re looking for a comprehensive guide to help you ace the JLPT N3, look no further than the Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 Important Vocabulary Words book!

Vigtigste funktioner

Bestå JLPT N3-niveauet: Du kan lære det ordforråd, der er nødvendigt for at bestå det mellemliggende niveau af den japanske sprogfærdighedstest ved hjælp af denne opdaterede udgave af den førsteklasses håndbog til selvstudium.

Let at lære udenad: Ordforrådet er organiseret både efter morfem og efter temaer som f.eks. rejser, velvære og sociale interaktioner. Der er en læsepassage, som giver eleven mulighed for at kontrollere sin forståelse af ordene for ca. 200 ord ad gangen.

Forbedre ordforrådet: Uanset om du er nybegynder eller begynder, er denne bog perfekt til dig, der ønsker at forbedre dit ordforråd. Du vil ikke have problemer med at mestre sproget med 1.800 ord oversat til engelsk, vietnamesisk og kinesisk.

Vigtigste fordele

  • Lær 1800 vigtige ord for at bestå JLPT N3.
  • Test dine evner med 1000 spørgsmål.
  • Endelig kan du bestå JLPT N3!
  • Få en dyb forståelse af det japanske ordforråd.

Flere detaljer

  • Japansk titel: 新完全マスター単語 日本語能力試験N3 重要1800語
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Shin Kanzen Masuta Tango Nihongo Noryoku Shiken N3 Juyo 1800 Go
  • Produktserie: Shin Kanzen Master
  • Udgiver: 3A Corporation
  • Forfattere: Reiko Ishii (石井怜子), Akiko Saito (斎藤明子), Miho Kotano (小谷野美穂), Eiko Suzuki (鈴木英子), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Katako Aoyagi (青柳方子), Wang Ziyu (王亜茹), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Asa Shiota (塩田安佐), Mao Tagawa (田川麻央), Ryoko Morita (森田亮子), Kazumi Moriya (守屋和美), Takako Yonehara (米原貴子)
  • Sider: 268 sider

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 vigtige ord i ordforrådet

¥ 5,600

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.