Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Vigtige ordforrådsord

Produktoversigt: Hvis du ønsker at tage dit japanske sprog til det næste niveau, kan du bruge Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 vigtige ord i ordforrådet er den perfekte ressource for dig. Denne bog indeholder 2200 ord inddelt i tematiske kategorier, hvilket giver dig masser af nyt ordforråd at lære. Derudover finder du læsepassager for hvert 200 ord, som hjælper dig med nemt at huske de nye ord. Og hvis du har brug for lidt ekstra hjælp, er der også en app, der kommer med lydoptagelser af læsepassagerne.

Med alle disse fantastiske funktioner er Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 vigtige ordforrådsord er sikker på at hjælpe dig med at vinde JLPT N1!

¥ 3,000

GRATIS forsendelse til USA
Kundesupport i Dansk
Autentisk produkt fra Japan
4.6/5 rating on Trustpilot

Mere om "Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Vigtige ord i ordforrådet"

Ønsker du at udvide dit japanske ordforråd og få topkarakter til JLPT N1? Så skal du ikke lede længere end til Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 vigtige ord i ordforrådet. Denne bog er designet til avancerede japansklærere, der ønsker at tage deres ordforråd til det næste niveau!

Vigtigste funktioner

Det ordforråd, du har brug for, sorteret efter emne: Du finder 2200 ord grupperet i forskellige temaer, hvilket gør det nemt at lære nye ord og sætninger, der er relateret til det emne, du er interesseret i. Ud over hovedordlisten finder du også afledte, alternative og sammensatte ord, der bruger det nye ordforråd.

Øv dig i det, du har lært: For hver 200 ord finder du en læseside med det ordforråd, du lige har lært. Det er en god måde at teste din forståelse af de nye ord på og se, hvor godt du kan bruge dem i en sammenhæng. Læsesiderne er også et nyttigt redskab til at huske nyt ordforråd.

Test dig selv: Bogen har også gennemsigtige røde ark, der hjælper dig med at lære japansk ordforråd på en selvlært måde. Med disse ark kan du skjule svarene på spørgsmålene og oversættelserne af ordforrådsordene (på engelsk, kinesisk og vietnamesisk).

Lyt til oplæsning af passager med en app: For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din læring kan du downloade en tilhørende lyd-app, som giver dig mulighed for at lytte til læseafsnit og nøgleord.

Vigtigste fordele

  • Lær 2200 ord på en systematisk måde.
  • Der er læseøvelser for at teste din forståelse.
  • Du skal kunne bestå JLPT N1 med bravur.
  • Imponer dine venner og din familie med dit imponerende ordforråd.

Flere detaljer

  • Japansk titel: 新完全マスター単語 日本語能力試験N1 重要2200語
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Shin Kanzen Masuta Tango Nihongo Noryoku Shiken N1 Juyo 2200 Go
  • Produktserie: Shin Kanzen Master
  • Udgiver: 3A Corporation
  • Forfattere: Reiko Ishii (石井怜子), Kazumi Moriya (守屋和美), Takako Yonehara (米原貴子), Katako Aoyagi (青柳方子), Wang Ziyu (王亜茹), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Miho Kotano (小谷野美穂), Asa Shiota (田安佐), Eiko Suzuki (鈴木英子), Mao Tagawa (田川麻央), Ryoko Morita (森田亮子), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Akiko Saito (斎藤明子)
  • Sider: 374 sider

Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Vigtige ordforrådsord

¥ 3,000

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.