Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 emner til læsning for begyndere

Produktoversigt: Japansk kan være et svært sprog at lære, men med "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 emner at læse for begyndere" kan det være nemt og sjovt! Denne lærebog er designet til at hjælpe dig med at læse dine første tekster på japansk, med en række forskellige emner relateret til hverdagen. De ledsagende spørgsmål vil sikre, at du forstår indholdet. Med denne bog har du alt, hvad du behøver for at komme i gang med din rejse mod at blive flydende japansksproget!

¥ 3,200

GRATIS forsendelse til USA
Kundesupport i Dansk
Autentisk produkt fra Japan
4.6/5 rating on Trustpilot

Mere om "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 emner til læsning for begyndere"

Japansk er et svært sprog at lære, ikke sandt? FALSK.

Med hjælp fra "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 emner til læsning for begyndere" vil du kunne læse dine første japanske tekster på ingen tid! Denne lærebog indeholder et stort antal tekster med relation til dagligdags emner, så du kan få en naturlig fornemmelse for sproget. Med ledsagende spørgsmål til at kontrollere forståelsen er du desuden sikker på, at du forstår det, du læser. Hent denne bog, og start din rejse til at blive en japansk læser i dag!

Vigtigste funktioner

Lær at læse, læs for at lære: Denne vejledning er beregnet til at hjælpe eleverne med at læse deres første tekster på japansk. Du vil finde et stort antal tekster, der vedrører emner fra hverdagen. De behandlede emner er ofte relateret til studielivet eller oplysninger om Japan.

Øv dig i at læse på japansk: Teksterne i denne bog er ledsaget af spørgsmål, der tjekker, om den studerende har forstået indholdet.

Forskellige tekstformater, som du kan læse: For at maksimere din læring finder du mange tekstformater i denne manual. Det kan være lange historier, e-mails, interviews, quizzer eller spørgeskemaer. På trods af deres forskellighed er alle disse materialer velegnede til elever på før-mellemniveau. Disse tekster er derfor lidt sværere end teksterne i det første bind.

En ordbog med nyt ordforråd: Et separat hæfte indeholder oversættelser af ordforråd, som ikke blev gennemgået i lektionerne i Minna no Nihongo Shokyu 2-lærebogen. Disse oversættelser findes på engelsk, vietnamesisk, indonesisk, thai, kinesisk og koreansk.

Vigtigste fordele

  • Du'vil være i stand til at læse og forstå japanske tekster.
  • Lær japansk på en sjov og interaktiv måde.
  • Kom tættere på den japanske kultur.

Flere detaljer

  • Japansk titel: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 初級で読めるトピック25
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Shokyu de Yomeru Topikku 25
  • Produktserie: Minna no Nihongo
  • Udgiver: 3A Corporation
  • Forfattere: Akiko Makino (牧野昭子), Sachiko Sawada (澤田幸子), Shigekawa Akemi (重川明美), Yone Tanaka (田中よね), Mariko Mizuno (水野マリ子)
  • Sider: 91 sider, med tillæg på 71 sider med oversættelser; svar og lærervejledning
  • Dimensioner: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 emner til læsning for begyndere

¥ 3,200

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.