Minna no Nihongo Shokyu 1: Arbejdsbog til sætningsmønstre

Produktoversigt: Leder du efter en arbejdsbog, der konsoliderer den grammatik og det ordforråd, der er gennemgået i de første 25 lektioner i Minna no Nihongo metoden? Så skal du ikke lede længere end til "Minna no Nihongo Shokyu 1: Sentence Pattern Workbook". Denne øvelsesbog er designet specielt til begyndere i det japanske sprog og indeholder visuelt tiltalende illustrationer, tabeller og diagrammer for at hjælpe dig med at lære mere effektivt. Desuden opsummerer grammatikarkene hver lektion, så du hurtigt kan gennemgå det, du har lært. Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder i japansk, er denne arbejdsbog et must-have!

¥ 3,200

GRATIS forsendelse til USA
Kundesupport i Dansk
Autentisk produkt fra Japan
4.6/5 rating on Trustpilot

Mere om "Minna no Nihongo Shokyu 1: Sætningsmønster Workbook"

Ønsker du at komme i gang med at lære japansk med Minna no Nihongo metoden? Så skal du ikke lede længere end til "Minna no Nihongo Shokyu 1: Sentence Pattern Workbook"! Denne praktiske øvelsesbog konsoliderer den grammatik og det ordforråd, der er gennemgået i de første 25 lektioner i den berømte Minna no Nihongo metode. Hver lektion er let at forstå visuelt med illustrationer, tabeller og diagrammer, der er tilpasset begyndere. Desuden opsummerer grammatikark indholdet af hver lektion på blot få minutter. Så uanset om du ønsker at styrke dine eksisterende færdigheder, eller om du lige er begyndt, er denne arbejdsbog perfekt til dig!

Vigtigste funktioner

Du vil ikke glemme dit japanske ordforråd: Denne arbejdsbog konsoliderer den grammatik og det ordforråd, der er lagt vægt på i de første 25 lektioner i Minna no Nihongo.

Visualiser de mest almindelige sætningsmønstre: Lektionerne er lette at forstå visuelt med illustrationer, tabeller og diagrammer, der er tilpasset begyndere i det japanske sprog. Desuden er der grammatikark, som opsummerer indholdet af hver lektion på få minutter.

En bog, der følger dine læsefærdigheder i japansk: For at være så lettilgængelige som muligt er de første ti lektioner skrevet på hiragana og katakana. Først fra og med den 11. lektion er de første kanji integreret i teksterne. Desuden ændres strukturen i lektionerne hver gang for at tilpasse sig de nye punkter, der behandles.

Forskellige øvelser: Du vil således blive konfronteret med konsolidering af ordforråd, præsentation af nye sætningsstrukturer, sammenfatninger af grammatiske punkter, der er brugt i lektionerne, forklaringer om partikler, adverbier og verber... Og meget mere!

Vigtigste fordele

  • Kom godt i gang med at lære japansk.
  • Klare og præcise grammatiske forklaringer.
  • Få mere tillid til dig selv ved at beherske et af de sværeste sprog der findes!

Flere detaljer

  • Japansk titel: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 書いて覚える文型練習帳
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kaite Oboeru Bunkei Renshucho
  • Produktserie: Minna no Nihongo
  • Udgiver: 3A Corporation
  • Forfattere: Etsuko Hirai (平井悦子), Sachiko Miwa (三輪さち子)
  • Sider: 138 sider, med tillæg på 31 sider med svar
  • Dimensioner: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: Arbejdsbog til sætningsmønstre

¥ 3,200

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.