Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji

Produktoversigt: Vil du gerne begynde at lære japansk kanji? Så skal du ikke lede længere end til lærebogen "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji"! Denne begynderbog indeholder alt, hvad du behøver at vide for at begynde at skrive, læse og bruge kanji. Med 220 forskellige tegn dækket vil du være klar til at bestå JLPT N5- og N4-eksamen på ingen tid! Med øvelser og fokus på grundlæggende kanji-former og semantiske karakteristika er du desuden godt på vej til at mestre denne vigtige del af det japanske sprog. Start din sproglæringsrejse i dag med lærebogen "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji"!

¥ 3,800 - ¥ 4,000

GRATIS forsendelse til USA
Kundesupport i Dansk
Autentisk produkt fra Japan
4.6/5 rating on Trustpilot

Mere om "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji"

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" er en fantastisk kanji-lærebog for begyndere, som er velegnet til alle, der ønsker at bestå JLPT N5 eller N4. Denne bog indeholder 220 kanji og 351 ord, der bruger disse tegn. Du vil lære at skrive, læse og bruge disse kanji ved at studere deres former og semantiske egenskaber. Desuden vil du med denne bog kunne øve dig i at skrive på 35 grundlæggende kanji, som er dele af mere komplekse tegn.

Vigtigste funktioner

Lær de kanji, der er nødvendige for at bestå JLPT N5-eksamen: This kanji book from the “Minna no Nihongo Shokyu 1” series contains 220 kanji and 351 vocabulary words using these characters. With this Japanese beginner’s textbook, you can learn the kanji needed to pass the N5 and N4 JLPT.

Læs og skriv din første japanske kanji: Du lærer at skrive, læse og bruge disse tegn ved at studere deres former og semantiske karakteristika. Du vil øve dig i at skrive 35 grundlæggende kanji, som er dele af tegn, der er mere komplekse at skrive.

Memorize words that use the Kanji you’ve learned: I stedet for blot at skrive og lære Kanji udenad kan du samtidig lære ord, der bruger disse tegn på områder, der er velkendte og nyttige i hverdagen.

Vigtigste fordele

  • You’ll be able to read and write kanji.
  • Bliv en mere velafrundet lærer af japansk.
  • 220 different kanji covered, so you’ll be ready to pass the JLPT N5 and N4 exams in no time!
  • Vær stolt af dine resultater, når du lærer dette vanskelige sprog.

Flere detaljer

  • Japansk titel: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 漢字 第2版 漢字
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kanji
  • Sider: 159 sider, med tillæg på 37 sider af opslagsbog
  • Dimensioner: B5
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.