$0.00
0 element(er)

Minna no Nihongo Chukyu 2: Hovedlærebog

$40.92

GRATIS forsendelse til USA
Autentisk produkt fra Japan
Kundesupport i Dansk

Oversigt:

"Minna no Nihongo Chukyu 2: Main Textbook" er det perfekte valg for alle de studerende, der leder efter en lærebog i japansk på mellemniveau! Den vil hjælpe dig med at uddybe dine færdigheder inden for samtale, lytning, læsning og skrivning. Denne populære lærebog er opdelt i tolv kapitler, og den er perfekt til studerende på øvre mellemniveau. Med denne tekst vil du kunne lære om en række forskellige emner, mens du styrker dine sproglige færdigheder. Køb nu og begynd at forbedre dit japansk i dag!

Mere om "Minna no Nihongo Chukyu 2: Main Textbook"

Ønsker du at uddybe dine japanskfærdigheder? Så kig ikke længere end til "Minna no Nihongo Chukyu 2: Main Textbook"! Denne omfattende lærebog i japansk er perfekt til elever på mellemniveau og hjælper med at lære generelle færdigheder inden for samtale, lytte-, læse- og skrivefærdigheder. Desuden er de tolv kapitler inddelt i let overskuelige enheder, der gør det nemt at lære. Så hvis du ønsker at forbedre dine sprogfærdigheder, er denne lærebog det perfekte værktøj!

Vigtigste funktioner

En af de bedste lærebøger til japansk på mellemniveau: Denne lærebog i japansk er meget populær blandt studerende på øvre mellemniveau, som ønsker at uddybe deres generelle færdigheder inden for samtale, lytte-, læse- og skrivefærdigheder. Kurset er opdelt i tolv kapitler.

Forskellige læsematerialer: I afsnittet "Læsning - skrivning" skal den studerende bruge flere forskellige materialer, herunder avisartikler om sociale eller kulturelle emner, essays, uddrag af romaner eller breve. I modsætning til samtalerne i Minna no Nihongo Chukyus første lærebog, som handlede om forhandlinger eller løsning af hverdagsproblemer, tager dialogerne i denne lærebog samtalen til det næste niveau. Den studerende lærer at vise empati eller trøste nogen i mere specifikke situationer. Desuden udvides de udtryksmæssige færdigheder, da eleverne lærer at udtrykke deres meninger i forskellige situationer i dagligdagen.

Lær den korrekte anvendelse af japansk grammatik: De grammatiske elementer, der skal studeres, præsenteres således, at deres funktion og anvendelse er let forståelige. De fleste af eksempelsætningerne kan bruges i hverdagssituationer.

Øv dig i det, du har lært: Håndbogen indeholder også gennemgangsøvelser for at sikre, at den lærende har en god forståelse af alle de områder, der er dækket i bogen.

Vigtigste fordele

  • Lær japansk på en nem og interaktiv måde.
  • Forbedre dine lyttefærdigheder med cd'en i denne lærebog.
  • Du kan føle dig mere sikker på at tale med folk i Japan.

Flere detaljer

  • Japansk titel: みんなの日本語中級Ⅱ 本冊
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Minna no Nihongo Chukyu II Honsatsu
  • Produktserie: Minna no Nihongo
  • Udgiver: 3A Corporation
  • Forfattere: 3A-netværk (スリーエーネットワーク)
  • Sider: 249 sider, med tillæg på 82 sider med svar og manuskripter
  • Dimensioner: B5

Vi sender til dit hjem

Vi kan levere dine varer til over 200 lande og territorier i hele verden.

Altid den bedste pris

Vi sammenligner konstant vores priser med vores konkurrenter for at tilbyde dig de bedste tilbud.

Altid her for at hjælpe dig

I modsætning til japanske onlinebutikker besvarer vores support dine spørgsmål på dit sprog!

taghjerte-pulsraketmenu-cirkel
Indkøbsvogn0
Der er ingen produkter i kurven!
← Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram