$0.00
0 element(er)

Miller-san bind 2 - En Minna no Nihongo Shokyu-roman

$17.28

GRATIS forsendelse til USA
Autentisk produkt fra Japan
Kundesupport i Dansk

Oversigt:

"Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu's Novel" er et værktøj, der er designet til at hjælpe japansklærere på alle niveauer med at følge samtalerne i "Minna no Nihongo"-lektionerne nemmere. Bogen er skrevet på japansk fra begynder- til mellemniveau. Den følger livet for en af de tilbagevendende personer i lytteforståelsesøvelserne i denne berømte japanske sprogbogsserie.

Mere om "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu's Novel"

Det kan være svært at lære japansk, men du kan gøre processen sjov og engagerende med "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu's Novel"! Denne roman er skrevet specielt til begyndere til mellemliggende elever og følger samtalerne fra en af personerne i den populære lærebog "Minna no Nihongo". Med denne bog vil du forbedre din læseforståelse, dit ordforråd og dine grammatiske færdigheder, samtidig med at du lærer mere om japansk kultur. Så hvorfor vente? Hent et eksemplar af "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu's Novel" i dag!

Vigtigste funktioner

Eleverne nyder den følelse af at have opnået noget, når de læser på japansk: Dette er den anden roman om Mike Miller, som er en af de personer, der optræder i samtalerne i "Minna no Nihongo". Eleverne kan læse den med et niveau svarende til JLPT N3 i japansk.

En Minna no Nihongo Shokyu-roman: Bogen består af 12 noveller, der kan bruges i undervisningen. Hvis japanlæreren finder på spørgsmål, kan teksterne fra novellen desuden bruges som læsestof i undervisningen eller til hjemmeopgaver.

Husk ordforrådet fra Minna no Nihongo lektionerne: Teksten er skrevet med ordforråd og grammatik på begynder- og mellemniveau.

Du vil elske Mike Miller endnu mere: I denne roman vil du opleve livet for Mike Miller, en amerikaner, der flytter til Tokyo for at arbejde. Bogen følger de forskellige faser i hans nye liv.

Vigtigste fordele

  • Forbedre læseforståelse, ordforråd og grammatiske færdigheder.
  • Lær om japansk kultur.
  • Få mere tillid til dine sproglige færdigheder.
  • Nyd tiden med at lære noget med en sjov historie.

Flere detaljer

  • Japansk titel: 小説 ミラーさんⅡ -みんなの日本語初級シリーズ-
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Shosetsu Miraa-san II - Minna no Nihongo Shokyu Shiriizu
  • Produktserie: Minna no Nihongo
  • Udgiver: 3A Corporation
  • Forfattere: Yuta Yokoyama (横山悠太)
  • Sider: 156 sider

Vi sender til dit hjem

Vi kan levere dine varer til over 200 lande og territorier i hele verden.

Altid den bedste pris

Vi sammenligner konstant vores priser med vores konkurrenter for at tilbyde dig de bedste tilbud.

Altid her for at hjælpe dig

I modsætning til japanske onlinebutikker besvarer vores support dine spørgsmål på dit sprog!

taghjerte-pulsraketmenu-cirkel
Indkøbsvogn0
Der er ingen produkter i kurven!
← Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram