Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

Produktoversigt: Japansk er et komplekst og udfordrende sprog at lære, men det bliver nemmere med denne bog! Denne roman er baseret på samtalerne i "Minna no Nihongo" og er beregnet til begynderelever. Den vil hjælpe dig med at forstå det grundlæggende i sproget bedre og gøre det til en leg at lære japansk!

¥ 1,900

GRATIS forsendelse til USA
Kundesupport i Dansk
Autentisk produkt fra Japan
4.6/5 rating on Trustpilot

More about "Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel"

Hvis du er på udkig efter en sjov og engagerende måde at lære japansk på, skal du ikke lede længere end til Miller-san Vol. 1! Denne dejlige roman er baseret på samtalerne fra Minna no Nihongo og er perfekt til begyndere, der lærer japansk. Med dens letlæselige stil og nyttige ordforrådsnoter vil du stolt kunne læse elementær japansk på ingen tid!

Vigtigste funktioner

Eleverne nyder den følelse af at have opnået noget, når de læser på japansk: Mike Miller, en af de personer, der er med i undervisningen i "Minna no Nihongo Shokyu", fortæller sine egne historier. De er hovedsageligt baseret på ordforrådet og grammatikken i de to første lærebøger i "Minna no Nihongo".

Klasselokaler og elever kan bruge hver af de 18 noveller i denne bog: Hver historie er skrevet på et enkelt japansk sprog, som elever, der har afsluttet elementære japanskundervisning, nemt kan læse.

En Minna No Nihongo roman: Denne roman kan læses efter de første lektioner i lærebogen, da den er skrevet på et enkelt japansk sprog. Historierne er hovedsageligt baseret på ordforrådet og grammatikken fra lektionerne i "Minna no Nihongo Shokyu". De er et fremragende læsestof for elever, der har afsluttet elementære lektioner i japansk sprog.

Lær Mike Miller at kende: Mike Miller er en ung amerikaner, der bor i Tokyo. Han har studeret japansk i to år og kan nu kommunikere med sine japanske venner. I denne roman fortæller han om sine oplevelser i Japan.

Vigtigste fordele

  • Lær at læse på japansk med denne lette roman.
  • Lær mere effektivt om Japans kultur og samfund.
  • Ideel til elever, der gerne vil have glæde af at læse en historie på japansk.
  • Læs noget, der ikke bare er lærebogsmateriale, og få tillid til dine evner til at tale japansk.

Flere detaljer

  • Japansk titel: 小説 ミラーさん -みんなの日本語初級シリーズ-
  • Titel transskriberet med latinske bogstaver: Shosetsu Miraa-san - Minna no Nihongo Shokyu Shiriizu
  • Produktserie: Minna no Nihongo
  • Udgiver: 3A Corporation
  • Forfattere: Yuta Yokoyama (横山悠太)
  • Sider: 147 sider

Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

¥ 1,900

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.